keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Talvikuvia

Tänne iski viimeisen parin päivän aikana ihan järjetön talvi. Menin kerrankin arkena valoisaan aikaan tallille niin päätettiin räpsäistä parit kuvat kauniissa lumimaisemassa. Järjettömässä kylmyydessä napattiin muutama kuva ja menin hetkeksi keventelemään maneesiin. Remington kyttäili ulkona vähän jokaista asiaa, pellolla juossut peurakin vähän jännitti.  Ihmettelin vähän, miten kiltisti Remi oli, vaikka oli niin järjettömän kylmä. Ehkä oli jo niin kylmä, ettei pakkasenergiaa enää ollutkaan.. 
Olen nyt yrittänyt joka päivä liikutella Remiä, vaikka se on nyt vastustellut jonkin verran. En vaan voi jättää sitä seisoskelemaan karsinaansa. Remi tarhaileekin nyt vähemmän aikaa, kun tarhassa ei ole näin kylmillä ilmoilla juomamahdollisuutta. Normaalisti tarha-aika on 7-16, mutta Remi otetaan nyt jo klo 12 sisään. Onneksi se ei kuitenkaan joudu seisoskelemaan yksin tallissa, kun muutama muukin otetaan jo aikaisemmin sisään.
Odotan jo kovasti sitä päivää, että löytyy eläinlääkäri, joka Remin suostuu leikkaamaan.. Hannoverissa Saksassa suostuttaisiin useamman leikkauksen kokemuksella, mutta 900 kilometrin ajomatka olisi kyllä ihan järjetön.. Varsinkin leikkausta varten, jonka onnistumisesta ei ole mitään takeita. Itävallassa tosiaan muutama on sanonut voivansa mahdollisesti leikata, mutta vastaavista leikkauksista heillä ei ole kokemusta, joten aika riskanttia touhua tulee kyllä olemaan. Olen vaan sitä mieltä, että joko Remington leikataan tai sitten se lopetetaan, en kykene katselemaan sen kärsimistä, eikä ole todellakaan reilua pitkittää toisen kärsimyksiä..
Saan onneksi vähän lomaa tästä kaikesta, kun lähden jouluksi Suomeen. Ehkä joulun jälkeen sitten asiat rupeaisivat vähitellen selviämään :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti