sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Lumimyrsky

Sunnuntai 15.01.
Ihme kyllä talvi jatkuu edelleen, enkä todellakaan valita! Tämän viikon olin kyllä kipeänä, mutta onneksi talvi näyttää jatkuvan ainakin vielä ensi viikon. Minua ei kyllä haittaisi ollenkaan, vaikka talvi jatkuisi tälläisenä pitkälle helmikuuhun.. No, toivoa voi aina.

Tämä viikko menikin Morillonin kanssa vähän kevyemmin, kuin oli ajateltu, mutta mukavasti viikko meni näinkin. Tiistaina olin aika raato, mutta menin silti katsomaan, kun Klaus ratsasti. Morli oli taas todella hyvä ja oli kyllä mukava katsoa, vaikka olinkin ihan poikki. Torstaina uskaltauduin jo hiukan itsekin selkään, en ollut ihan varma jaksanko mennä muuta, kuin käyntiä, niin kokeilin mennä pelkällä riimulla. Morillon oli niinkin ihan todella hyvä, kävelimme käyntiä suurin osa, mutta otin kyllä myös mukavat pätkät ravia ja laukkaa. Ilman kuolaintakin Morillon pysyi hienosti laukassakin hallinnassa ja se sai vähän hurjastellakin, kun kerta oli niin hyvällä tuulella.


Perjantaina oli tarkoitus irtojuoksuttaa, kun maneesi oli vapaana, mutta päätinkin samantien kasata esteen. Olin kerennyt tekemään pienen ristikon, kun päästin Morillonin vapaaksi. Se juoksi saman tien ristikolle ja hyppäsi hienosti sen yli ja juoksi takaisin luokseni naamallaan ylpeä ilme. Aika kiva, että se todella hyppää noin mielellään. Kokeilin sitten huviksemme vähän isompaakin estettä, eikä minun tarvinnut ohjata Morillonia edes sen suuntaan, kun hupsista vain, se oli jo kerennyt siitäkin yli. En yksin viitsinyt enää nostaa estettä, mutta täytyy kyllä joskus kaverin kanssa kokeilla vähän isompiakin esteitä, kun hevonen kerta mielellään hyppää ihan pyytämättäkin.

Alla lyhyt video yhdestä hypystä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti