keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Viime viikon treenit

Ma: Perus läpiratsastus, jokunen väistö. Maneesissa oli paljon porukkaa, Remiä ärsytti toiset hevoset. Ihan ok.
Ti: Vapari.
Ke: Juoksutus sivuohjilla, oli todella energinen, mutta alun laukkapyrähdysten jälkeen ravasi hyvin eteen, nosti laukat pelkästä maiskutuksesta. Vähän piaffin opettamista edeltävää todella hidastempoista ravia pienellä ympyrällä, kokosi itseään hyvin. Lopuksi otin sivuohjat irti ja Remi sai venytellä kaulaansa/selkäänsä. Remi menee sivuohjien kanssa juoksutuksen jälkeen todella hyvin pitkälle eteen ja alas.
To: Ilman satulaa kunnon treeni, väistöjä ja avoja, Remi liikkui todella hyvin ja oli tosi hyvin irti. Mentiin paljon kiemurauria ja suunnanmuutoksia. Yleensä Remi on parempi oikeaan suuntaan, mutta torstaina ei ollut mitään eroa kummassakaan puolessa. Kokosi itseään avojen jälkeen todella hyvin, meni ehkä parhaiten koskaan. Väistöt meni hyvin, mutta aika hitaalla tempolla.
Pe: K ratsasti.
La: Ilma oli todella kylmä niin verkattiin aika kauan, pidemmällä kaulalla korkeatempoista ravia ja paljon suunnanmuutoksia keskihalkaisijalla. Olin laittanut 3 puomia peräkkäin pääty-ympyrälle, ihan jees, pari kertaa kolisteli. Tuntui olevan vähän jumissa, lämmiteltiin pitkillä laukkapätkillä, laukkasi hyvin eteen. Pitkät laukat toi hien pintaan niin ravailtiin pitkät, rennot loppuravit ja käveltiin 30 min kuivatellen.
Su: Venäytin kylkilihaksen lauantaina, niin Remi sai lomapäivän.
Ma: Remi oli raivostuttavalla tuulella, ei meinannut antaa laittaa pinteleitä ja vyön kiristäminen oli selvästi ihan kamalaa. En saanut tolla rikkinäisellä kyljelläni itseäni selkään niin päätin juoksuttaa sivuohjilla. Remiä ei todellakaan työnteko kiinnostanut, ei viitsinyt keskittyä ja kaahasi hirveää vauhtia.. Oli kylmä ilma ja sunnuntain vapari tehnyt tehtävänsä..

Harmittaa, kun ilma on ollut niin järjettömän kylmä. Olen lomalla ja olisi aikaa touhuta hevosen kanssa enemmänkin, mutta tuolla kylmässä ei jaksa yhtään kauemmin olla kuin mitä on pakko. Saisi kevät jo tulla niin pääsisi muuallekin kuin maneesiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti