sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vähän jotakin muuta

Eilen kokeilin ratsastaa vähän erilailla. Halusin kokeilla, miten Remington toimisi ilman kuolainta, mutta enpä tietenkään omista sidepulleja, joten ratsastin kapsonilla, jonka sivuille kiinnitin ohjat. Remi toimi tuolla lailla ihan kivasti, vaatii tietysti totuttelua niin minulta, kuin hevoseltakin. Kyllähän tuossa kapsonissakin on vähän vääntövoimaa, mutta vähitellen voidaan kokeilla muitakin tapoja. Kaulanarulla kokeilen tässä joku päivä minäkin, kaverin hevonen on aikamoinen vauhtipolle ja tajusi ilman varusteita menemisen ihan hetkessä, joten uskoisin, ettei minulla tule olemaan ongelmia Remingtoninkaan kanssa. Eli ihan hyvä alku tälle "tehdään jotakin muuta"-kaudelle. 
Tänään varmaan juoksutan, kun selkä taas tuntuu vähän inhottavalta ja pitäisi kyetä vielä tänään illalla ajamaan 200 kilometriä autolla..



Toivottavasti saisin kuvamateriaalia sitten tiistain valmennuksesta, jänskättää, miten Remi tykkää hypätä maneesissa.. Voisin ehkä jopa kuvitella, että paremmin, kuin ulkona, kun on vähemmän häiriötekijöitä.. Mutta on kyllä kiva päästä kokeilemaan uuden valmentajan tapoja, uskoisin, että Oliverin opetustapa sopii meille aika hyvin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti