torstai 25. lokakuuta 2012

Kotona taas :)

Viime viikko menikin sitten tälläisissä maisemissa.. Ajeltiin vanhempieni kanssa ensin Saksan puolelle Bayeriin, sieltä Innsbruckiin ja vielä Italiankin puolelle Meranoon. Oli kyllä hyvä reissu, mutta oli kiva myöskin tulla takaisin kotiin. En kerennyt ratsastamaan, mutta seuraavan kerran (ja seuraava kerta tulee ihan varmasti), menen kyllä ehdottomasti maastoreissulle Haflingiin, haflingereiden kotikylään, joka on Meranon naapurikylä. 



Remington sai siis muutaman vähän rennomman päivän juoksuttelun ja maastoilun parissa. Maanantaina tultiin takaisin kotiin, kävin myöhään illalla tsekkaamassa, onko poni kunnossa. Siellähän se oli, paskonut ruokakuppiin ja suolakivitelineeseen..
Tiistaina Remi sai vapaapäivän, kun olin ajanut edestakaisin pitkän matkan, kun vein vanhempani lentokentälle, enkä yksinkertaisesti jaksanut tehdä yhtään mitään, kävin vain antamassa sapuskat.. Huono, laiska minä.. Eilen sitten meninkin jo aamupäivällä tallille ja sainkin kokea taas pitkästä aikaa, millainen Remi onkaan, kun se on saanut vapaapäivän viileämmällä ilmalla. Oli kyllä aika energistä menoa, ei tehty mitään erikoista, laukattiin aika paljon ja lopuksi Remi olikin oikein kiva. Edelleen satulassa istuminen tuottaa vaikeuksia, kuukauden ilman satulaa meneminen todella muutti omaa istuntaa sen verran, että edelleen saa totutella. Kun mennään pidemmän aikaa harjoitusravia, niin menen mielummin ilman jalustimia, kun tuntuu, ettei jalustimet jalassa saa pohjetta kunnolla käyttöön.
Remington hikoili eilen kyllä aikalailla, ei liikuttu kuin reilu puoli tuntia ja Remi oli ihan läpimärkä. Onneksi sain sen kuivaksi 15 minuutin solariumseisottamisen jälkeen, mutta eipä tuollainen hikoilumäärä kovin terveellistä ole. Kai se on vaan pakko surauttaa karvat pois..

Nyt olisi muuten jalustimet hakusessa uuteen estesatulaan, en vain tiedä mitkä haluaisin. Mietintämyssyssä ovat niin Jin Stirrupin punaiset jalustimet, kuin Sprengerin turvajalustimetkin. Sprengereillä olen ratsastanut ja ne ovat käytössä todella mukavat, Jin Stirrupeja en ole kokeillut. Kokemuksia, muita suosituksia?

2 kommenttia:

  1. Sprengerit sopivat paremmin kaikkien satulahuopien kanssa! En ainakaan muita perusteluita keksi, kun kumpiakaan en ole kokeillut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lähti jinit tilaukseen :D mun värit on niin kauan ollu samat niin uskaltaa tilata punaset :)

      Poista