sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Klinikalla

Käytiin äsken katsomassa Remingtonia klinikalla ja ihan tyytyväisen oloiselta se siellä näytti. Oli ihan normaali oma itsensä, mitä nyt pissasi about koko ajan, kun saa koko ajan tipan kautta suolaliuosta, jotta rakko ja munuainen puhdistuisi. Katsottiin tähystysvideota ja aikamoista mömmöä siellä rakossa oli, mutta lääkäri oli saanut mätää pois ihan tähystyslaitteella irtoamaan ja jälkeen-video oli kyllä aikamoisen puhtaan näköinen. Tulehdusarvot ovat laskeneet hurjasti, perjantaina mitattiin 400 ja nyt arvot olivat 10 eli on kyllä parannusta tapahtunut hurjan nopeasti.
Käytiin kävelemässä Remin kanssa ja se tuntui pirteältä ja uteliaalta omalta itseltään eli eiköhän tässä olla jo hiukan voiton puolella, toivottavasti ainakin.
Huomenna munuaiset ja rakko vielä ultrataan niin saadaan vähän päivitettyä tietoa, että miltä siellä näyttää. Uutta tähystystä lääkäri ei halua tehdä, ei kuulemma viitsi kiusata Remiä enää tokaa kertaa.
Saattaa olla, että Remi joutuu kyllä vielä olemaan jokusen päivän klinikalla, koska tällä hetkellä eläinlääkäritilanne on todella huono, sillä tällä alueella eniten hevosia hoitava lääkäri on sairaslomalla ja muut joutuvat hoitamaan vielä hänenkin potilaansa. Remille kun pitäisi antaa lääke vielä suoraan suoneen, eikä kukaan oikein kerkeisi tulla sitä tallille antamaan. Soitellaan vielä parille lääkärille jos joku kerkeisi.. En nimittäin halua seisottaa Remiä sisällä, enkä ensi viikolla itse kerkeä ajelemaan klinikalle sitä ulkoiluttamaan.. Tärkein on kyllä nyt, että edistystä on tapahtunut, katsellaan huomenna sitten, että mitäs sillä ultralla näkeekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti