sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ridakuvia ja laidunkausi alkoi!

Sain vihdoin kuvia minusta ja Remingtonista! Eipä kestänyt kuin sopivasti yli puoli vuotta, että sain meistä ensimmäiset ratsastuskuvat.. Noh, tällästä tämä valokuvaajan elämä on, muut saavat hienoja kuvia ja itse ei ole koskaan kuvattavana.
Remi oli tänään varsin energisellä tuulella ja jopa teki pienen pukin. Ilma oli kyllä niin sairaan kuuma, että väsyttiin molemmat aika nopeasti.. 32 asteen helteessä ei kyllä tosiaan ole fiksuinta kauheasti ahkeroida, mutta sain Remin mukavasti läpiratsastettua ja venyteltiin vähän pohkeenväistöjä tehden. Oli kyllä tosi kivaa ja Remikin tuntui nauttivan.

Kuten alla olevista kuvista näkee, hevoset pääsivät tänään isolle laitumelle! Oli kyllä aikamoisen onnellista porukkaa, enkä ole koskaan nähnyt Remin juoksevan niin kovaa, kuin mitä vauhtia se lähti, kun päästin sen irti. Ei ole kipeydestä kyllä havaintoakaan...




4 kommenttia:

  1. mikähän siinä on kun ei saa ittestä koskaan kuvia mutta ite sitte kuvaa muita :D mutta ihania nuo laidunkuvat, pääsispä meilläki hevoset kohta laitumelle!

    VastaaPoista
  2. nyt olis tarkotus vähän petrata kuvien otattamisen kanssa, koska pelästyin aika lailla, kun luulin, etten enää saisikaan remin kanssa ridakuvia.. pitää saada paljon kuvamuistoja ihan kaikesta, kun ei koskaan tiedä mitä voi käydä .. :)

    oli kyllä aivan ihanaa päästää hepat laidalle, ne oli kyllä niin onnellisia ja superinnoissaan!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat jo tuo laidun.. Täällä ei ole kyllä heinästä vielä oikein tietoakaan, vaikka nopeastihan se kasvaa kun pääsee kevät vauhtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihmeen pitkään meillä venytettiin laidunkauden alkua, laidun on ollut täydellisessä kunnossa jo kuukauden ajan.. en kyllä yhtään ikävöi suomen pikkusen hitaasti käynnistyvää kevättä :D

      Poista