keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hyppelyä

Estevalmennus meni tosi, tosi hyvin! Olen ihan superylpeä itsestäni ja Remistä! Aluksi vähän jänniteltiin sitä uutta mainostaulua kentän vieressä, mutta parin pikku pystyynhyppimisen ja pörinöiden jälkeen Remi tuntui unohtaneen taulun kokonaan.. Hypättiin rauhallisesti ja mukavasti, minua ei jännittänyt vaan olin todella innoissani. Tuli vaan yksi tyhmä kielto ja sekin vain siksi, että lähestyin huonosti ja Remi juoksi ohi, kun tuskin olisi fiksusti ristikon reunasta yli päässyt. Kerran tuli hölmö hyppy, kun tajusin vasta lähestyessä okseria, että sitä oli korotettu ja oltaisiinkin tarttettu vähän enemmän vauhtia. Yli mentiin onneksi silti, tyyli oli ehkä vähän omituinen. Menin tänään ilman martingaalia, kun jotenkin minusta viimeksi tuntui, kuin se olisi häirinnyt Remiä. Jää kyllä tästä eteenpäin pois kokonaan, en sitten tiedä, että menikö tänään myös siksi paremmin, ettei ollut martsaria häiritsemässä ponia..
Ukkonen möyrysi melkein valmennuksen alusta saakka, mutta uskallettiin kuitenkin ratsastaa. Juuri, kun lopeteltiin alkoi satamaan, hetki sen jälkeen iski aivan järjetön ukkosmyrsky. Meilläpäin ukkoset ovat lähes jokailtainen herkku.. Eikä näitä ukkosia voi edes verrata Suomen ukkosiin, en ole koskaan nähnyt samanlaista salamoiden määrää, kuin tänään.. Kunnon trooppinen ilma, lämpöä on edelleen nyt yöllä 24 astetta, vaikka ulkona sataa.. Loppuviikoksi on onneksi luvattu vähän mukavampia helteitä, näitä reilusti yli 30 asteen hellepäiviä ei oikeasti jaksa kovinkaan montaa peräkkäin jos täytyy jotakin muutakin tehdä, kuin loikoilla rannalla. 
Remi on kyllä kestänyt lämmön todella hyvin, nyt alkaa vähitellen oikeasti uskomaan, että poni tulee kyllä pärjäämään yhdellä munuaisellaan ihan normaalisti, kun kerta nämä megahelteetkään eivät ole kuntoa häirinneet. Aloitan kyllä vielä jonkunlaisen homeopaattisen kuurin ennen kuin Remi pääsee nauttimaan kesälomastaan ja saa olla jonkun aikaa ihan vain laitumella. 

Valmennuksesta ei ole valitettavasti kuvia, mutta pari söpöä kuvaa Remistä löytyi, joskus viime viikolla kuvattuja :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti