perjantai 28. helmikuuta 2014

Kotona taas :)

Tänään oli kyllä mukava tulla kotiin ja päästä tallille. Reissu oli toki oikein onnistunut, mutta on kyllä pakko myöntää, että hevosen selkään tuli ikävä. Tämä olikin sitten viimeinen reissu pitkään aikaan, seuraavan kerran taidan lähteä vasta kesällä Suomeen..

Oliverin tyttöystävä oli liikutellut Acasinan, suurimmaksi osaksi juoksuttaen. Acasina oli ollut kuulemma oikein hienosti ja tänään se jatkoi hyvällä fiiliksellä. Aluksi se kyllä pukitteli muutamat kerrat, mutta lopussa sain sen lyhyemmäksi laukassa ja sain jopa hiukan koottua! Ihan mielettömän hyvä fiilis jäi, kun laukka onnistui niin hyvin. Selvästi viikon kevyempi liikutus oli hyväksi, joten nyt on hyvä aloittaa kunnon treeni. Nyt kun tietää, että itse hyödyn eniten siitä, jos treenaan Acasinaa tosissani, niin motivaatio kasvoi kyllä hirmuisen nopeasti.

Huomenna tallinomistaja kokeilee, voisiko Acasina tarhata laumassa. Olin vähän toivonutkin, että voitaisiin kokeilla ja olin iloinen, kun tallinomistaja kysyi, että suostuisinko siihen. Acasina ei riehu tarhassa enää niin paljoa, joten kokeilu tulee varmaankin olemaan ihan onnistunut. Onhan se kuitenkin tarhannut nyt koko ajan tuon lauman vieressä olevassa tarhassa, joten hevoset ovat saaneet kyllä jo tarpeeksi kauan tutustua toisiinsa aidan yli.

Kesää ajatellen laumaan sopeutuminen olisi kyllä oikein hyvä idea, sillä laumoilla on tietysti isommat laitumet ja enemmän tilaa liikkua. Laidunaikaan nyt menee kyllä vielä hetki, mutta ainakin meillä ruoho kasvaa jo, eli jotakin kevääseen viittaavaa tapahtuu onneksi jo nyt ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti