perjantai 9. marraskuuta 2012

Esteitä, taas

Kyllä sittenkin hypättiin tänään ja oli ihan hyvä, että hypättiin, vaikka alussa olikin hiukan hankaluuksia. Remington oli alussa ihan järjettömän ärsyttävä, potki ja hyppäsi taas muutaman kerran pystyyn ja oli ihan kummallinen. Valitin vain, että Remington on ihmeellinen ja ääk sitä vaivaa joku ja nyt ei ole kaikki kunnossa... Se steppasi ja energiaa riitti kyllä niin paljon, että jalkoja sai nostettua korkeuksiin, mutta eteenpäin ei sitten voinutkaan mennä. Oliver sanoi, että nyt pistä se eteenpäin ja kappas, siihen loppuivat hölmöilyt. Sitä ei vain selvästi alussa kiinnostanut pätkän vertaa ruveta töihin. Muut hevoset taas häiritsivät ja kaikki asiat pelottivat.. Oliver hyppäsi Remin selkään ja pisti sen kunnolla eteen, kun itselläni rupesi kiehumaan Remingtonin jumittaminen. No, rupesihan se laukka menemään eteenkin päin, eikä vain ylös.
Heti, kun oli saatu Remington taas ymmärtämään mistä on kyse, toimi koko touhu oikein hyvin. Tänään tuli kyllä yksi kielto, kun jostain syystä jännitin innaria, mutta muuten olin kyllä todella tyytyväinen. Remington on siksi kyllä ihan hyvä estehevonen, kun se kääntyy niin pienessä tilassa. Laukkavolttien treenaaminen on todella tuottanut tulosta, sillä nyt Remi pysyy hyvässä tahdissa, vaikka menisi kuinka pieniä teitä. 
Ensi kerralla kokeilen kyllä samaa verryttelytekniikkaa, kuin mitä olen nyt koulutreenaustakin varten käyttänyt eli annan Remin alussa huristella eteenpäin oikein kunnon vauhtia ravissa ja varsinkin laukassa.
Saa nähdä, millainen ori Remingtonista alkuviikosta kuoriutuu, kun sen karsinanaapuriksi, Remin ja Boyn väliin, muuttaa Oliverin ori. Aika mielenkiintoiseen karsinaan se kyllä muuttaa, kun Boy ja Remington ovat molemmat vähän hölmöjä ruunia, kun niiltä löytyy aina välillä orimaisuuksia.. Katsellaanpa millainen kiljumiskuoro meidän alatalliin oikein nyt saadaankaan..
Ja kyllä tosiaan vähän liian aikasin hehkutin uutta heppaa, olen nyt sittenkin päättänyt, että yksi saa riittää, kun tärkeintähän tosiaan on tällä hetkellä saada koulu loppuun.. Onhan yliopiston jälkeen sitten tarpeeksi vuosia jäljellä toteuttaa unelmia :) Päätin mielummin hankkia vielä sivutyön firman pyörittämisen ja opiskeluiden (ja tietysti hevostelun) lisäksi, joten enköhän pian unohda unelman toisesta hevosesta ihan aikataulunkin takia..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti