tiistai 13. marraskuuta 2012

No nyt ne saapuivat!

Tilasin siis Jin Stirrupit punaisena, mietiskelin väriä kyllä aika kauan, kun rautiaalle punainen nyt ei ole ehkä se sopivin väri, mutta eivätköhän nuo jalustimet tule olemaan aikalailla ikuiset (enkä usko, että seuraava hevoseni on rautias..). Remingtonin nimeen tietysti punainen sopii.. Tummansiniset olisivat olleet myös hienot, mutta Jin Stirruppeja ei ole kuin kirkkaansinisenä, enkä kyllä lähtisi pulittamaan vain värin takia esim Eurostarin vastaavista yli 200 euroa.
Lähetti toi jalustimet aamulla ja tänään olikin sitten tietysti pakko päästä kokeilemaan! Mentiin tänään kavalettiharjoitusta ja on kyllä pakko myöntää, että käytössä nuo jalustimet ovat kyllä todella hyvät, leveä jalustin sopii minun käyttööni oikein hyvin. Nyt pitää vielä hankkia uudet jalustinhihnat ja satulavyö, ettei tarvitse lainata aina koulusatulasta..

Remi meni kavaletteja ihan kivasti, laitettiin kolme kavalettia kahden laukka-askeleen välein pitkälle sivulle. Alussa sain taas herätellä sitä laukkaamaan kunnolla eteen, varsinkin kavalettien välillä. Nyt Remi ei ollenkaan kiukutellut, se oli ihan hyvällä tuulella. Takaosa tuntui olevan vähän jumissa, mutta vetreytyi kyllä suht nopeasti. Lopussa laukka oli tosi jees ja kavaletit menivät todella hyvin, tuli kunnon pyöreitä hyppyjä ja huomasi oikein kunnolla, miten Remington taas innostui. Se taitaa olla päästään vähän hidas, kun innostuu hyppäämisestä vähän jälkijunassa..

Tällä viikolla ei taideta hypätä perjantaina, yritän nyt ainakin pitää väliviikon ja mennä vaikka vielä jonakin toisena päivänä jotakin jumppaavaa kavalettiharjoitusta tai puomeja.
En olisi kyllä vielä puoli vuotta sitten uskonut, että innostuisin esteistä tällä tavalla.. Edelleen tietysti taistelen pelkoani vastaan, mutta ehkä se onkin juuri hyppäämisessä se paras juttu; kun uskaltaa tehdä jotakin, mitä ei olisi uskonut tekevänsä. Remingtonillekin tekee ihan hurjan hyvää päästä tekemään jotakin muuta, kuin ainaista kouluvääntämistä. Takaosan lihakset ovat ainakin kehittyneet ja muutenkin on kiva treenata samaa lajia, kuin muut tallin ratsukot ;) Meillä kun on talli täynnä estehevosia..




1 kommentti:

  1. Mukava blogi(: Liityin lukee! Käys kattoo mun, ja olet terve tullut liittymään seuraan!(; http://teamjamess.blogspot.fi/

    VastaaPoista