sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Uusi takki ja ehkä jotain muutakin uutta .. :)

Nyt onkin sitten talven shoppailut shoppailtu, kun ostin itselleni vihdoinkin kunnon talvitakin, Kingslandin Orionin punasinisenä. Palelen todella helposti, joten päätin nyt hankkia niin lämpimän takin, ettei todellakaan tarvitse jäätyä.
Suomen talveen verrattuna kotikaupunkini talvi ei ole mitenkään erityisen kylmä jos asteita katsoo, mutta täällä esim nolla tuntuu samalta, kuin Helsingin -10. Ja tallilla tietysti tuulee usein, kun ollaan niin korkealla.. Muutaman päivän käyttökokemuksen jälkeen on kyllä pakko sanoa, että hyvin tuntuu takki toimivan. Ratsastaessa se on sopivan lyhyt eli ei häiritse ollenkaan, mutta sen saa vedettyä hiukan alemmas, kun ei ole hevosen selässä. Eikä ole edes tönkkö olo ratsastaessa, vaikka takki onkin paksu. Eli oli kyllä hyvä ostos :)

Eilen juoksutin Remingtonin rennosti eteen alas, tuntui olevan vähän jumissa perjantain valmennuksesta. Serkkuni sai keikkua selässä ja käveli taas pitkät alku -ja loppukäynnit. Remington on kyllä niin hurjan kiltti aloittelijoiden kanssa.. Sen selkään uskaltaa päästää oikeasti ihan kenet vaan. Ihan kuin se vaistoaisi, kun ihminen on vähän pihalla, eikä oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä.
Tänään olisi sitten tarkoitus ratsastaa ihan kunnolla, olen kyllä aikamoisen väsynyt, mutta motivaatio on taas huipussaan, kun Remington on ollut niin hyvällä tuulella koko viikon.

Ja ainiin, nyt onkin jännät hetket edessä, minulle saattaa sittenkin tulla toinen hevonen! 4v musta ruuna.. Voi, kun nyt kaikki toimisikin minun edukseni.. Olisi nimittäin aivan superkiva mahdollisuus, olenkin nyt pari vuotta unelmoinut nuoresta hevosesta.. On aika monta asiaa selviteltävänä eli en kyllä oikein saisi vielä asiaa hehkuttaa, mutta katsotaan nyt, tuleeko tästä jotakin. Peukut pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti