perjantai 14. syyskuuta 2012

auts

Keskiviikkona Remington sai rentoilla aika lailla, kaverini sai vähän ratsastella ja kesken meidän ratsastelun kävin allekirjoittamassa kauppapaperit autosta, joten sen ajan Remi sai kävellä. Käväsin itse selässä pikaisesti, kun en uskaltanut antaa kaverin vielä kokeilla laukkaamista. Remi oli kyllä ihan hirmu kiltti taas kerran. Mielestäni on huvittavaa, miten kiltti se onkaan aloittelijoiden kanssa.
Tein eilen päätöksen, että nyt pidetään satulaton kausi (kun mennään sileällä). Remington liikkuu ilman satulaa paremmin, joten nyt kun nostellaan kuntoa, ilman satulaa meneminen voisi tehdä aika hyvää. Omalle istunnalle se tekee varmasti myös hyvää. Mentiin eilen ekaa kertaa ilman satulaa hyvin pitkään aikaan ja Remington oli tosi hyvä. Tahti oli tosi jees ja Remi oli ratsastettavuudeltaan ihan supehyvä. Tehtiin paljon temponmuutoksia ja muutamat onnistuneet lisäykset lävistäjällä. Laukassa pitkillä sivuilla tein kunnon spurtit ja lyhyet sivut mentiin hitaampaa tahtia. Oli kyllä ihan todella kivaa ratsastaa, olin tosi tyytyväinen Remingtoniin.
Tänäänkin menin ilman satulaa, mutta vähän rennommin, kuin eilen. Juoksutin nopeasti ennen kuin hyppäsin selkään, kun eilisen ilman satulaa keventelyn jälkeen en kyllä todellakaan jaksanut tehdä samoin tänään.. Huomasin, että Remi oli vähän jumissa eilisestä, niin mentiin vähän rennommin, laukattiin kyllä aika paljon, mutta vähän vähemmän koottuna. Oli ihan jees tänäänkin, mutta selvästi vähän lämpimämpi ilma taas verotti Remin voimia.
Käytiin lopuksi vielä tekemässä pieni maastolenkki, vähän taas taisteltiin, että sain Remin sinne purolle juomaan.. On se kyllä vähän vajaa hevonen, kun joka ikinen kerta pitää pöristä ja steppailla, että päästään purolle. Loppujenlopuksi pöljä kuitenkin aina uskaltaa juoda..
Huomenna ajattelin maastoilla jos ilma vaan on okei, kolmatta päivää ilman satulaa treeniä ei kyllä tämä ahteri kestä.. :D Sunnuntaina hypätään jos vaan saan itseni rauhalliseksi..

On kyllä ihan mahtavaa, kun voi noin vain hurauttaa autolla tallille.. Nyt ei kyllä varmasti tule "yök ulkona sataa, en varmasti mene tallille"-päiviä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti