sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sonntag

Laitoin tänään muutaman ravipuomin ja yhden kavaletin maneesiin. Remi oli tosi energinen ja yritti aluksi juosta pois alta. Annoin sen taas aluksi mennä pitkällä kaulalla, koska se on nyt selvästi tuntunut parhaimmalta tavalta aloittaa sen kanssa. Mentiin puomeja ja kavalettia ravissa Remi meni ihan kivasti, oli kyllä vähän hektinen ja nyt sitten mörkö löytyy myös maneesin päädystä.. Nyt ei onneksi hypelty pystyyn, mutta muutaman kerran tuli kyllä tehtyä aika mukava yllättävä sivuttaisliike päädyssä..
Menin estesatulalla, jolla minun on vähän hankala saada Remiä koottua, kun en saa jaloilla mitään aikaseksi niin siksi menin ilman jalustimia vähän aikaa harjoitusravia ja lyhensin Remiä aikalailla. Mentiin paljon voltteja ja päädyssä "kahdeksikkoa", tuollalailla sain asetukset hyvin läpi ja jalkoja paremmin alle. En viitsi ihan hirveän kauaa Remiä pyytää menemään lyhyenä, sillä huomaan selvästi, että se tuntuu olevan vielä aika rankkaa. Pitää vähitellen saada kaulan lihaksia taas vahvistettua.
Lopuksi mentiin vielä kavaletti muutaman kerran laukassa ja annoin taas laukata kunnon vauhtia pidemmällä kaulalla. Loppuravit ja käynnit annoin Remin mennä vapaana, meni kyllä tosi kivasti. Annoin sen piehtaroida ja siitä se otti kyllä koko ilon irti, en ole varmaan koskaan nähnyt hevosen piehtaroivan yhtä kauan! Huomenna Rempsula saa vähän rennomman päivän ja tiistaina sitten taas hypätään!

1 kommentti: