perjantai 7. syyskuuta 2012

Maastoilua ja esteitä

Maanantaina tehtiin aivan ihana maastolenkki, on se kyllä kiva, että nykyään uskallan lähteä yksinkin maastoilemaan. Ravattiin ja laukattiin ylämäkiä, annoin Remin juosta ihan kunnon vauhtia ja se tuntui kyllä nauttivan aika lailla. Muutama todella jyrkkä ylämäki mentiin rauhallisesti kävellen, teki kyllä todella hyvää Remin selälle. Yritän tuon maastoilun sisällyttää meidän jokaviikkoiseksi treeniksi, noita mäkiä tarpoessa lihasten luulisi kasvavan aika kohinalla. Nyt vaan alkaa illalla hämärtymään aika aikaisin niin pitäisi vaan päästä joskus vähän aikaisemminkin tallille.
Tiistaina hypättiin ja hypättiinpä muuten hyvin! En olisi uskonut, että kahden kuukauden hyppäystauon jälkeen menisi noin hyvin, mutta tuli kyllä yllätyttyä todella positiivisesti. Alussa hypättiin ihan pikkusia vain, mutta kun kerta Remi oli niin hyvä, niin mentiin muutama vähän isompikin, ihan vain yksittäisiä kylläkin. Reilun metrin suht leveä okseri oli minulle kyllä aika pelottava, mutta uskaltauduin hyppäämään senkin ja kappas vain, siitähän me mentiin yli jotenkin vähän liian helposti! Pidettiin välissä ehkä vähän liian pitkä tauko ja sen jälkeen Remi juoksi kerran ohi, tuntui vähän väsähtäneeltä niin jätettiin hyppääminen sitten seuraavaan onnistuneeseen. Jäi kyllä tosi hyvä fiilis, vaikka nyt se kerta ohi juostiinkin..
Ennen valmennusta taas vähän hyppäiltiin pystyyn kentän päädyssä, en tajua mitä Remington siellä kyttää.. Muuten viime viikkoisesti hermoheikosta hevosesta ei ole onneksi enää mitään jäljellä, Remi tottui työntekemiseen juuri niin nopeasti, kuin toivoinkin. Annoin sille nyt muutaman rennomman päivän, ettei nyt liian rankasti aloiteta treenaamista. Tänään Remi sai ihan kokonaan vapaapäivän, kun olin jostain syystä ihan järjettömän väsynyt, enkä jaksanut lähteä pyöräilemään tallille.. Olen etsiskellyt autoa, mutta tällä hetkellä suurin osa energiastani menee kyllä Bachelor-työn tekemiseen/panikoimiseen. Ensi viikolla sen stressaaminen saisi jo olla ohi, sitten olisi muutama viikko aikaa pyhittää auton hankkimiselle ja Remingtonille. Ah, kyllä Itävallassa opiskelu on kivaa, kun yliopistolla aloitetaan vasta lokakuussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti