sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Sunnuntai

Torstaina minulle tuli tosi paha mieli, kun Remington oli niin hirveä. Perjantaina annoin sille vapaapäivän ja eilen se sitten olikin jo parempi, kun seisotin sen ennen ratsastusta solariumissa. Se pysähtyi kerran pissaamaan ratsastaessa ja ennen ratsastusta pissasi myös, joten munuainen selvästi nyt kyllä oireilee, lämpö ja liikutus onneksi auttavat. Täällä on ollut viime viikot vähän viileämpää ilmaa, joten munuainen on tainnut saada vähän kylmää ja stressi tuohon päälle niin jopas on soppa jo valmis. Nyt viime päivien lämpimät ilmat (ja solarium) ja kunnon liikutus saavat toivottavasti Remin ristiselän rennommaksi, jos niin ei käy niin sitten täytyy kyllä raahata klinikalle puhdistamaan munuainen (ristiselkä jumittaa=vaikeampi pissata=munuainen oireilee=lisää kipua pissatessa=liikaa virtsaa rakossa=koko takaosa krampissa=virtsarakkoähkyn uhka).
Tänään Remington oli kyllä jo paljon parempi ratsastaa, joten uskon nyt, että selvitään ilman klinikkareissua, tietysti heti jos huomaan, että Remi ei pysty pissaamaan tai sillä on kipuja niin sitten on kyllä pakko mennä.
Mentiin tänään ihan vain perus kaikki askellajit läpi ja molempiin suuntiin yhdet väistöt, lopussa Remi oli tosi hyvä! Mentiin juoksemaan loppuravit kentälle, eikä nyt ollut mörköjäkään, joten eiköhän Remin kamaluus ollut ihan vain protestointia. Tuskin nyt mistään vakavammasta on kyse, kuin ihan vain pienestä selkäjumista ja Remin pienistä motivaatio-ongelmista, kun on saanut kesän olla aika laiskalla liikutuksella.
Uskoisin jopa, että pystytään hyppäämään tiistaina, sillä paljo laukkaaminen ja esteellä selän käyttö auttavat ristiselän rentoutumista, pitää nyt katsoa ja muutenkin kyllä hypätään ihan vain pikkusia, katsotaan miten poitsu jaksaa ja mennään sen mukaan.

Sain napattua muutaman kuvan ratsastuksen jälkeen :)











2 kommenttia:

  1. Missä Remin uusi ihana otsapanta on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se ei menny meijän suitsiin! :( uudet suitset on muutenki hakusessa eli nyt on sit vaan pakko löytää sellaset joihin se otsapanta menee!

      Poista