torstai 27. syyskuuta 2012

Torstai

Sain vihdoin satulan topattavaksi, satulaheppu sanoi, ettei ole yhtään ihme, ettei Remigton halua liikkua satula selässä, kun satula ei todellakaan enää istunut. Samalla vaihdetaan vastinhihnat vasemmalle puolelle, kun ne olivat kuluneet ihan puhki. Nyt pitäisi odotella muutama päivä..
Menin tänään estesatulalla, kun takapuoleni ei yksinkertaisesti olisi kestänyt ilman satulaa menemistä. Menin alkuverryttelynä ravipuomeja ja kavalettia matalana. En saa pohkeitani kunnolla käytettyä estesatulassa, joten menin ilman jalustimia ja heti rupesi hevonen toimimaan paremmin. Ravi oli molempiin suuntiin tasainen, mutta vasen laukka tuntui jäykältä ja vähän tasapainottomalta volteilla ja ympyröillä, uralla oli ihan normaali. Oikea laukka oli taas tosi jees ja siitä saatiin muutama todella hyvä siirtyminen käyntiin voltilta. Remington kompastui pariin otteeseen, en sitten tiedä miksi se niin teki, kun ei yleensä kompastele koskaan. Taitaa olla kengittäjän käynti seuraavaksi edessä..
Remington oli tänään taas idiootti oma itsensä.. Laitoin sille pinteleitä takajalkoihin, niitä niin kamalia kapistuksia, että aina pitää niitä jännittää.. Tänään ne olivatkin sitten oikein harvinaisen hirveät ja piti loikkia pitkin poikin pöristen.. Tallin omistajakin tuli katsomaan, että mitä me metelöidään, kun maneesille saakka oli kuulunut hirveää pauketta Remingtonin reisilihasten jumppailuhetkestä.. Loppujenlopuksi Remington onneksi rauhoittui..
Huomenna aamupäivällä juoksutan Remingtonin, kun menen jo kymmeneltä tallille pesemään ja nupittamaan kaverin hevosen. Kyllä huomaa, että minulla taitaa olla vähän liian paljon aikaa, kun olen ehkä vähän liian avulias. Huomenna mennään tosiaan kisoihin ja lauantaina myös, tulee kyllä aikamoisen pitkät päivät.. Mutta kisoissa on aina kivaa, joten ei se kyllä haittaakaan :)

Eilen minulla oli photoshootti ja siinä sivussa nappasin kotikaupungistani muutaman kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti