sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Aurinkomaastoilua


En voi oikein sanoin kuvailla, miten ihana päivä tänään oli! Ilma oli aivan mieletön heti aamusta saakka, joten maastosuunnitelmat onneksi onnistuivat. Lähdettiin kolmisteen maastoon ja kuten oltiin suunniteltu, tehtiin yli kahden tunnin reissu. Mentiin Donaun rantaan, sillä siellä on pitkät suorat ja pohja ihan täydellinen.


Olisin tietysti voinut esimerkiksi juoksuttaa Acasinan ennen, kuin lähdettiin, sillä sehän oli nyt koko viikon vain kävellyt, niin sillä oli melkoisen paljon ylimääräistä energiaa. Heti ensimmäisen ravipätkän jälkeen tajusin, että käyntiä ei sitten enää mennäkään. Heti, kun kaverit ravasivat, laukkasi Acasina. Kun kaverit kävelivät, Acasina ravasi upeaa ravia. Laukatessa jouduin pitelemään sitä aikamoisesti, mutta onneksi olin vähän ennakoinut ja olin laittanut sille pelhamin suuhun. Muutamat megapukit se kyllä heitti, mutta muuten käyttäytyi oikein hienosti, vaikka olikin todella vauhdikkaalla tuulella.


Käytiin kokeilemassa veteenmenoa, jota Acasina taas arkaili. Ajattelin kokeilla, josko Acasina tulisi perässä jos minä menen ensin ja tietystihän se seurasi kiltisti. Käveltiin vedessä vähän aikaa, eikä Acasinaa näyttänyt häiritsevän, niin kauan, kuin olin sen vieressä. Pitää ensi kerralla kokeilla taas selästä käsin, enköhän saa sen vielä tottumaan.


Takaisinpäin laukattiin pitkät pätkät ja Acasina oli äärettömän innoissaan. Olisin halunnut kokeilla päästää se juoksemaan täysiä, mutta en tänään uskaltanut, kun täysiä olisi voinut tarkoittaa myöskin melkoisia pukkeja. Kovaa mentiin kyllä silti, vaikka sitä pitelinkin!

Kotona Acasina oli tyytyväisen oloinen, kun oli saanut purkaa energioitaan. Huomenna kokeillaan ravissa taivuttelua, jospa Acasina esittäisi yhtä hienoa ravia, kuin tänään maastoillessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti