perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hyviä fiiliksiä

Tänään pääsin tallille saakka ja kykenin jopa ratsastamaan. Jatkettiin käyntitreenejä ja Acasina tajusi heti aluksi mitä siltä vaadin. Oikealle se myötäsi melkeinpä heti, vasemmalle taivuttelin jonkin aikaa, mutta lopuksi myötäys onnistui myös vasemmalle. Tuolla tavalla sain Acasinan oikeastaan ensimmäistä kertaa OIKEASTI pyöreäksi kaulasta! Sabsin neuvoista saatiin siis todella paljon irti! Heti, kun kaulaa saa liikkuvaisemmaksi, alkaa niskan pyöristäminen olemaan Acasinalle helpompaa ja mitä paremmin saan sen myötäämään niskasta, sitä paremmin voimme lähteä työstämään kaulan rakenteellisia/lihaksellisia haasteita.

Kokeilin ravia muutamat askelet ja hitsiläinen, kun tuntui hyvältä. Rupesin itse kuitenkin yskimään ja haluan kokeilla, miten paljon paremmaksi voinkaan Acasinan saada, kunhan jaksan panostaa käyntitreeniin. Hitaasti, mutta varmasti. Eiköhän siitä hyvä tule, kun vaan antaa tarpeeksi aikaa, mutta muistaa olla kuitenkin tarpeeksi vaativa.

Ilmat ovat aivan täydelliset, joten viikonloppuna tehdään varmaan samaa treeniä nauttien auringosta ja rapsutellen karvaa vaihtavaa Acasinaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti