maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pikkupaniikki ja kisareissu

Lauantaina menin äärettömän väsyneenä työ- ja koulupäivän jälkeen tallille ja sain itseni motivoitumaan, vaikka ratsastus ei oikein kiinnostanutkaan. Ajattelin taas juoksuttaa Acasinan, ennen kuin hyppäisisin selkään, mutta heti ensimmäisen raviaskeleen jälkeen huomasin, että Acasina ontui vasenta takajalkaa ja ontuikin muuten oikein kunnolla. Hetkellisen paniikin jälkeen huomasin kuitenkin, että Acasinalla oli reidessä oikein hienosti turvonnut kohta. Acasina oli siis varmaankin tarhassa saanut vähän osumaa ja onneksi kuhmu oli vain pinnallinen, mutta selvästi liikkeessä aika inhottava. Jäi sitten hevosen liikuttaminen siihen ja kylmäsin kuhmua jonkin aikaa ja laitoin yöksi vielä kylmägeeliä.

Sunnuntaina aamulla lähdin mukaan kisoihin, reissuun lähdettiin kuudelta, eli kesäaikaan vaihtamisen takia oikeastaan jo viideltä.. Ennen kuin lähdettiin, kerkesin vielä vähän aikaa kylmäämään Acasinan jalkaa. Kun tultiin iltapäivällä kotiin, tehtiin pieni maastolenkki ja otettiin pieni pätkä ravia, eikä se enää arkonut jalkaansa.

Tänään juoksutin Acasinan, alussa se otti pari vähän lyhyempää askelta vasemmalla takasella, mutta liikkui sen jälkeen jo täysin puhtaasti. Kuhmu oli jo melkein kokonaan poissa, löysin sen vain, kun etsimällä etsin.

Pelästyin kyllä lauantaina melkoisesti, tuli nimittäin tuossa perjantaina sanottua taikasanat; nyt kaikki on hyvin ja olen tyytyväinen. Pakkohan maailman oli vähän näpäyttää, että ei saa olla koskaan liian tyytyväinen ;) Onneksi selvittiin ihan vain pelästymisellä!

Oliver & Cola Baby

Sunnuntain kisoissa saatiin nauttia ihanasta aurinkoisesta ilmasta, mutta valitettavasti kisat pidettiin vielä maneesissa. Muutamat kuvat sain kuitenkin otettua ja olikin hyvä, että olin ottamassa kuvia, kun hepat olivat oikein kilttejä. Meillä oli mukana kaksi nuorta, joilla Oliver starttasi ja Nadine starttasi uudella tammallaan nyt ensimmäiset kisat. Ihan pikkuluokkia siis vain tällä kertaa.

Sir Charlie (i. Stakkato)
Tuli kyllä melkoinen kisakuume minullekin.. Pitää varmaan saada Oliver taas hyppäämään Acasinalla, jotta saisin sen joskus ujutettua mukaan kisoihin. Tai sitten pitäisi itse motivoitua, mutta todennäköisempää olisi se, että Oliver starttaisi Acasinalla.

Nadine & Korsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti