lauantai 8. maaliskuuta 2014

Spring is here!



Ah, kevät. <3 
Acasinan kanssa jatkettiin tänään käyntivenyttelyä. Huomasin, että Acasinaa vähän kyllästytti, joten huomenna mennään maastoon, jotta saadaan vähän vaihtelua. Voihan siellä maastossakin taivutella.

En tänään katsonut kertaakaan kelloa ja huomasin, että oltiin taivuteltu melkeimpä tunti! Ei ollut ihan tarkoitus, mutta tulipahan taivuteltua. Nautiskeltiin auringosta ja katseltiin maisemia. Harvemmin sitä tulee tunti mentyä kentällä ihan vain käynnissä, mutta ei tule aika pitkäksi, kun on niin upeat maisemat kentältä, kuin mitkä meillä on.

Kokeilin tänään Acasinalle Dessielle ostamaani kiiltonahkaturparemmiä ja on kyllä pakko myöntää, että Acasina näytti ihan hölmöltä. Kuvissa kiiltävää ei oikein huomaa, mutta livenä se näytti niin järjettömän överiltä, että vähän hävetti. Tykkään siisteistä ja kotikäyttöön ehkä vähän liian hienoista kamppeista, mutta rajansa kaikella, ei niin näyttävälle hevoselle ei ehkä noin näyttävä turparemmi oikein sovi. Kuvissa se näyttää jopa ihan kivalta, mutta eiköhän me pidetä vielä jonkin aikaa ihan meksikolaista vain, kunnes Acasina muuttuu näyttäväksi kouluhevoseksi ;) (i wish)

Josko nyt olisi aika lopettaa kamppeiden mätchäily? ;)

Runo the tallikoira odotteli taas kiltisti kentän laidalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti