sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kesälämpötiloja maaliskuussa

Eilen oli tosi lämmin päivä niin ihan vain perus läpiratsastin Remingtonin. Remi oli mukava ratsastaa ja rentoutui oikeastaan heti. Hiki nousi pintaan Remillä jo parin minuutin jälkeen niin eipä kauaa liikuttu ja mitäs sitä turhaan vääntämään, kun Remi kerta oli heti hyvin irti ja liikkui todella mukavasti. Mentiin vielä tekemään maastolenkki ja Remi tuntui todella tyytyväiseltä.
Tänään oli yllättäen taas kovin lämmin niin en vieläkään viitsinyt pistää Remiä hirveästi treenailemaan. Vaikka olenkin nyt saanut talvikarvaa todella paljon irti, niin silti sitä vaan tuntuu riittävän..
Remi sai sitten tänään leikkiä taas talutusratsua kun molemmat kämppikseni halusivat päästä ratsastelemaan. Ensin toinen kämppikseni sai mennä ja mentiin paljon pysähdyksiä ja peruutuksia. Sitten hiukan pieniä pätkiä ravia, meni oikein kivasti. Hyppäsin itse selkään ja mentiin perus laukat ja pikkuisen harjoitusravissa kokoamisharjoituksia, mutta jatkettiin sitten toisen kämppiksen kanssa liinan päässä ympyrällä. Laitoin sivuohjat niin pystyttiin keskittymään ihan perusasioihin. Remi meni hirmu kiltisti, mutta yritti vähän kusettaa siirtymisissä, kun lähti ennen kuin pyydettiin. Lopuksi käytiin vielä tekemässä pieni maastolenkki ja juottamassa Remi purossa.
Oli todella mukavaa, kun ilma oli niin lämmin, että t-paidassakin tuli lämmin. Olisi nämä lämpimät ilmat vaan saaneet tulla vähän hitaammin, nyt kun ei oikein ollut mitään välilämpöä, kun heti alkoikin kesälämpötilat.. Nyt meni treenaussuunnitelmat vähän uusiksi, koska en todellakaan viitsi läkähdyttää talvikarvaista ponia näissä lämpötiloissa.. Mutta pitää nauttia keväästä (ja harjata niitä talvikarvoja pois...), kun se kerran vihdoin suvaitsi saapua ;)
Onnellinen poni, onnellinen Nelli ja kämppis se vasta onnellinen olikin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti