maanantai 26. maaliskuuta 2012

Maanantai

Nyt viimeiset päivät olen voinut taas treenailla vähän ahkerammin, koska talvikarvaa on taas saatu pois, joten Remikin on jaksanut hiukan paremmin. Tänään kiivettiin vuoren päälle niin Remington sai kunnon takaosatreeniä ja minä siinä samalla nautin valkovuokkoja täynnä olevasta metsästä ja aivan ihanasta ilmasta. Remikin oli tyytyväisen oloinen. Maastolenkin jälkeen mentiin maneesiin ja aloiteltiin ihan vain eteenpäin menolla. Remi sai viilettää mitä jaloistaan pääsi ja vertyikin tällä tavalla oikein mukavasti. Teimme ravi-pysähdys-peruutus-ravi-siirtymisiä, peruutukset menivät kyllä aluksi huonosti.. Remi lähti takaosalla ulospäin, heti kun komensin niin sitten vasta peruutettiinkin, ihan sama mitä tein, niin peruutus jatkui, kunnes seinä alkoi tulla vastaan.. Pariin otteeseen vähän etusetkin nousivat maasta ja pientä pukituksen aloitteluakin taisi tapahtua. Remi yritti kovasti kokeilla, että pitääkö muka oikeasti tehdä töitä, mutta enpä antanut sen pelleillä, vaan parin hyvin epäonnistuneen peruutuksen jälkeen rupesi onneksi toimimaan. 
Siirtymisten jälkeen taas kokoomisharjoituksia ja kaikenlaisia kiemurauria, joilla sain Remin oikein letkeäksi ja kaulan taas astetta korkeammalle. Kyllähän sitä treeniä edelleen tarvitaan, mutta nyt kaula alkaa olla siellä, missä sen perustreenaillessa kuuluukin olla. Pohkeenväistöjä tehtiin keskihalkaisijalta pitkälle sivulle ja tuli kyllä tosi onnistuneita väistöjä! Kun ottaa huomioon, että Remiltä ei oltu pyydetty väistöjä vuosikausiin ennen kuin minä niitä syksyllä rupesin pyytelemään, niin nyt kyllä ollaan silläkin saralla kehitytty. Jotenkin tänään huomasin hyvin monesta asiasta, että todellakin olen saanut jotakin aikaiseksi. 
Tähän väliin onkin ehkä ihan hyvä idea antaa Remille vähän 'motivaation-etsimis-lomaa'. Tänään katselin Remin tarhakavereita ja oli kyllä mukava huomata, kuinka paljon ne toistensa kanssa liikkuvat. Eli ihan hyvillä mielin uskallan lähteä lomalle Suomeen, kun tiedän, että Remi varmasti liikkuu ihan tarhaillessakin. Huomenna käyn vielä ratsastamassa ja Remi pääsee vielä kunnolla töihin, mutta sitten liikutusta tapahtuu pari kertaa viikossa rennosti. Maastoilu ja juoksutus ovat Remin loma-aktiviteetit ja tietysti kokopäivätarhaus, mahdollisesti hepat saattavat päästä lomani aikana jopa laitumelle. Minä lähden hakemaan vähän treenausmotivaatiota Landorin selästä ja Ruskeasuon maneesin laidalta. Ah, kyllä sitä rusailua onkin jo vähän ikävä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti