sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kouluvalmennus

Nyt on sitten viikonlopun koulukurssi ohi ja onneksi tänään sujui paremmin. Verkkailtiin tänään vähän vähemmän aikaa, ettei Remi olisi ollut jo heti aluksi hikinen. Verkkaillessa Remi oli nopeasti ok, laukka lähti pyörimään kunnolla jo heti alussa.
Valmennus pyöri taas ihan perusasioiden ympärillä, treenailtiin laukasta käyntiin siirtymistä ja tehtiin se niin, että aina ennen siirtymistä tein laukassa voltin ja käyntiin heti sen jälkeen. Laukkavoltit meni super hyvin, pitää ehdottomasti ruveta menemään pienempiä ympyröitä, koska niissä sain Remin todella hyvin koottua. Tämänpäiväiset väistöt oli onnistuneet, tehtiin väistöt keskihalkaisijalta pitkälle sivulle. Parissa ekassa väistössä Remi innostui ehkä hiukan liikaa, mutta viimeiset menivät oikein hyvin.
Sain taas kuulla valuvista ohjistani ja nyt pitää kyllä ehdottomasti tehdä asialle jotakin. Jostain syystä ohjat aina pitenevät vaivihkaa ja varsinkin laukannostoissa olen sitten ongelmissa hölmön tapani kanssa. Pitää hankkia ihan ensimmäiseksi nappulalliset ohjat, jospa niin huomaisin, että missä vaiheessa ohjat rupeavat valumaan.
Olen tämänpäiväiseen valmennukseen oikein tyytyväinen, Remington oli lopuksi oikein tyytyväisen oloinen ja ravaili loppuravit pitkälle eteen alas. Mentiin vielä tekemään pieni lenkki maastoon ja kävin juottamassa Remin lähteellä.
Tänään ei ollut ihan niin lämmin kuin eilen niin piti taas kuivatella Remiä. Onneksi meillä on tallissa solarium, jonne pistinkin Remin seisoskelemaan 15 minuutiksi. Se tekee hyvää lihaksille ja kuivattaa aika nopeasti.
Huomenna Remillä on käyntipäivä, mutta tiistaina olisi taas tarkoitus jatkaa vähän rankempia treenejä. Nyt päästiin oikein hyvin neuvoin taas hiukan eteenpäin ja motivaatio jatkaa treenejä on suuri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti