perjantai 16. maaliskuuta 2012

Puomi -ja kavalettiharjoittelua

Remi oli maanantainakin niin väsyneen oloinen, että sai nyt pari ylimääräistä vapaapäivää. Eilen ajattelin sitten treenailla niiden puomien ja kavalettien avulla ja tuli kyllä aikamoinen voittajafiilis, kun uskalsin mennä kavaletin.. Aloitettiin ensin kolmella ravipuomilla ja sitten mentiin kavalettia laukassa. Pääsinpähän edes hiukan jyvälle, miltä se hyppääminen tuntuikaan. Sai kyllä kouluratsastaja nyt oikein jännitystä elämään, kun pääsi kavalettia menemään.. No, alkupa se tämäkin on..
Remi tuntui nauttivan vauhdista ja tämmöinen treenailu on oikein hyvää vaihtelua, annoin Remin mennä suht pitkällä kaulalla ja kaikki laukat menin kevyessä istunnassa. Ilma oli todella lämmin ja siksi ratsastin vähän vähemmän aikaa. Lopuksi Remi tuntui väsyneeltä, pitää nyt antaa olla vähemmällä liikunnalla nämä ensimmäiset lämpimät päivät ja yrittää harjata talvikarvoja pois. Eilen harjailin tunnin ja koko tallin piha oli täynnä sitä karvaa.. Tänään oli 20 astetta ja huomiseksi onkin luvattu vielä lämpimämpi päivä eli karvat on kyllä pakko saada pois, muutenhan Remi läkähtyy.

Loppuun kuvia eiliseltä illalta Remingtonista ja tarhakaverista Golden Boysta.




2 kommenttia:

  1. Minkälainen tuo talli on missä hevosesi asuu? Näyttää ihanalta. :)

    VastaaPoista
  2. Talli onkin aivan ihana, olen ihan supertyytyväinen! Perheen pitämä 28 hevosen talli vuoren päällä, hepat ulkoilevat laumoissa koko päivän. Talvet tarhoissa ja huhtikuusta marraskuuhun laitumella. Maneesin pohja on superhyvä, maastojakin löytyy ja tallin pitäjät ovat todella mukavia ja avuliaita eli en kyllä tiedä mitä sieltä puuttuisi :) Hintakin on maksettavissa, joten tuolla yritetään pysyä niin kauan kuin mahdollista :)

    VastaaPoista