torstai 1. maaliskuuta 2012

Mutaa ja irtojuoksutusta



Pari kuvaa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. Remingtonilla oli ainakin ollut kiva päivä. En kyllä ihmettele, lämpöä olikin jo 15 astetta eli ehkä selittää vähän heppojen onnea.. Kun tulin tallille oli tuo muta vielä vähän kosteaa ja olisi kyllä kestänyt ikuisuuden saada se kuivaksi niin päätin sitten pestä koko otuksen. Sai kyllä jonkun aikaa puunata, että tuo mutakerros oli poissa..
Meni päivän suunnitelmat vähän uusiksi, kun eihän märkään selkään satulaa viitsinyt laittaa. Nyt sitten sainkin hyvän tilaisuuden irtojuoksuttaa Remi. Ensin juoksutin hetken kentällä liinassa, jossa pohja oli kyllä vielä vähän upottava. Mentiin sitten maneesiin ja Remi pääsi juoksemaan oikein kunnolla. Remi oli kyllä tosi sivistynyt irtojuoksutettava, vaihtoi suuntaa käskystä, kuten myös siirtymiset hoitui helposti. Ei edes mitään pukkeja.. Enpä ole tollaiseen tottunut, mutta mukavaa, taas yksi helppo puoli Remissä. Juostessa Remi kuivui hiukan, mutta mentiin vielä kävelylle kuivattelemaan enemmän. Kaula kuivui jopa suht nopeasti, mutta muuten jäi kyllä vielä hiukan kosteaksi. Onneksi oli tosiaan lämmin ilma, muuten en olisi todellakaan tiennyt, mitä olisin Remille tehnyt.

Huomenna Remillä on käyntipäivä ja lauantaina yhdeltä olisi sitten koulutreeniä. Kyselin hiukan, että pitääkö meidän osata jotakin tiettyä, mutta kuulemma mennään täysin omien toiveiden mukaan, niinkuin vähän ajattelinkin. Toivottavasti tykkään kurssin pitäjästä, olisi mahdollisuus saada hänet kerran viikossa käymään meidän tallilla ja hänen valmennustensa hinta on hänen omaan ratsastustasoonsa nähden kyllä todella halpa. Peukut vaan pystyyn, että toimisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti