torstai 25. heinäkuuta 2013

Suomeen!

Tylsistyilen Wienin lentokentällä ja odottelen, että pääsen pois täältä saunasta.. Minulla alkaa kyllä loppumaan kunto näiden hullujen helteiden takia, mutta onneksi pääsen pois ennen viikonloppua, on luvattu taas kerran ennätyshelteitä, jopa 40 astetta.. Rakastan kesää ja lämpöä, mutta jossakin on raja ja minun rajani tulee silloin vastaan, kun on parin viikon ajan ollut joka ikinen päivä yli 30 astetta. Dessie se vaan jaksaa painaa, oli helle millainen tahansa..

Noora nappasi meistä tiistaina muutaman kuvan ja huomasin nyt vielä niistäkin, että kyllä kunnon treeni ja kuumuus näkyvät Dessiessä, se on kyllä nyt jo varsin hoikka. Sen takia sen lomailu jatkuu samalla ruokamäärällä ja samalla ruoalla, kuin kotona, vaikka se onkin laitumella. Laitumet olivat kyllä aika kuivat (yllättävää, kun täällä ei ole edes satanut), joten tuskin se ihan tankkerina tulee takaisin.

Otin kotitallilta mukaan väkirehut, sillä lomailutallilla syötetään ihan normaalia kauraa, eikä Dessien pää oikein kestä sitä. Kahdeksi viikoksi ruokinnan muuttaminenkaan ei kauheasti houkutellut, joten onneksi sain pelletit mukaan.. Vaikka sainkin sitten kuulla, että ei ole normaalia, että tallin puolesta saa väkirehut pariksi viikoksi. Maksan kuitenkin täyden vuokran siltä ajalta, kun Dessie on poissa, joten mielestäni olisi kyllä ollut todella idioottimaista jos en olisi saanut ottaa riittävästi ruokaa mukaan. Onneksi asioita sai kuitenkin sovittua, mutta jotenkin noinkin pienestä asiasta jäi sellainen fiilis, että tallinomistaja olisi ollut kiukkuinen, kun joutui antamaan ruokaa mukaan.. Vielä kun ottaa sen huomioon, että tallin puolelta tuli oikeastaan pyyntö, että joko jään kotiin tai sitten saan keksiä jotakin Dessien varalle. No, itsepä olen hevoseni valinnut, mutta välillä toivoisin kyllä tallinomistajilta edes jonkinlaista ymmärrystä..

Kiitos allaolevista kuvista kuuluu Nooralle!

tämä kuva on jotenkin kaikessa teknisessa sekasotkussaan aika hieno!
ratsastaja nukahtaa jo, hevonen ihan skarppina ja juoksisi varmaan vielä maratonin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti