maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäispäivällisratsastus

Tehtiin tänään ihana retki syömään pääsiäispäivällinen. Ratsastimme reilun puolen tunnin matkan ravintolalle ja oli oikeastaan tarkoitus, että ravintolalla olisi ollut meidän hevosille tehty tarha, mutta se tehdäänkin vasta myöhemmin tällä viikolla. No, eipä se paljoa haitannut, sillä sidoin Acasinan puuhun ja Napoleon oli kiinni aidassa, molemmat pääsivät syömään vihreää sillä aikaa, kun me söimme vieressä terassilla.



Acasina oli aluksi hermostunut, koska se ei ole varmastikaan koskaan joutunut mitään tuollaista tekemään. Koko ravintolan terassi oli täynnä ihmisiä ja Acasina olisi halunnut osallistua ruokailuun myöskin, sitä ärsytti, kun joutui seisoskelemaan yksikseen. Se kuitenkin onneksi rauhoittui jossakin vaiheessa ja keskittyi syömiseen.



Ruokailun jälkeen nautimme vielä auringosta ja annoimme heppojen syödä lisää. En ole koskaan nähnyt Acasinan piehtaroivan ja tänään se piehtaroi jopa kaksi kertaa! Se tuntui nauttivan elämästään oikein kunnolla ja vaikutti todella tyytyväiseltä.

Niin hirveä kiire piehtaroimaan, että on kukatkin vielä suupielessä ;)



Kotiinpäin laukkasimme taas kivat pätkät ja selvisimme taas onneksi ilman jännityshetkiä, hepat olivat kiltisti. Olimme reissussa reilut kolme tuntia, josta oikeastaan suurimman osan nautimme ihanasta aurinkoisesta ilmasta. Aika rento maanantai siis.




2 kommenttia: