torstai 3. huhtikuuta 2014

Täydellistä maastoilua :)

Ollaan oltu Acasinan kanssa ahkeria nyt koko viikko. Toissapäivänä oli vielä vähän viileämpi ilma, mutta eilen ja tänään oli jo 24 astetta, joten aikamoisen kesäisissä lämpötiloissa ollaan saatu treenailla. Eipä olla tehty mitään sen ihmeempiä, keskitytty edelleen siihen, että kaula ja koko kroppa taipuu.

Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluaisin kokeilla Acasinaa hackamorella ja nyt sitten hankin sellaisen omaksi, kun sain jo valmiiksi edullisen vielä -20%. Kokeilin hackamorea ensin muutamat kierrokset maneesissa ja kun Acasina hyväksyi sen ongelmitta, lähdettiin maastoon. Tehtiin pitkä maastoreissu ja oli kyllä aivan mielettömän ihanaa.. Acasina ei taaskaan pelästynyt mitään ja oli järjettömän kiltti. Hypättiin jopa leveämmän puron yli, vaikka vesi on vielä vähän pelottavaa.. Aina vaan ihmettelen, miten maastovarma Acasina voikaan olla. Tänäänkin ohitettiin vaikka mitä koliseviä puurekkoja metsätiellä, peuroja ja kaikenlaista potentiaalista pelottavaa, mutta Acasina se vaan humpsutteli ohi.






Tälläinen maastoreissu tehtiin ja tuohon vielä lisäksi se, että maastomme ovat siis todella mäkisiä, tasaisia pätkiä ei ollut oikeastaan koko matkalla.. Laukattiin ehkä noin 5-6 kilometriä ja muuten kiivettiin mäkiä. Aikamoisen tehokasta treeniä!


Huomenna aamulla meillä on Sabsin valmennus! Jes! Lähden huomenna sunnuntaihin saakka reissuun, joten on hyvä, että huomenna kerkeän vielä kuitenkin valmennukseen. Ajattelin pyytää Sabsia ratsastamaan Acasinan lauantaina ja sunnuntaina yritän keretä itse vielä valmennukseen, mutta taitaa mennä vähän kiireiseksi. Olen nyt ollut taas monta viikonloppua putkeen ihan vain kotona ja nyt tietysti, kun Sabsi tulee, en ole kotona.. Odotan sitä Sabsi-viikonloppua, kun kerkeän kaikkina kolmena päivänä valmennukseen.. No joo, vähintään huomenna ja on kyllä kiva, niin saadaan taas neuvoja meidän touhuihin ja uusia harjoituksia, joita voidaan sitten tehdä siihen saakka, kun Sabsi taas seuraavan kerran pääsee meitä neuvomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti