keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vähän uutta ulkoasua


Sain vihdoin aikaiseksi tehdä uuden bannerin.. Eipä mennyt kuin vain puoli vuotta siitä, kun Dessie lähti.. Olipahan aika päivittää vanhat muistot pois ja nyt näkyy nykyiset hevoset pääasiassa ja takana kaikkia kivoja entisiä ratsuja näiden nykyisten lisäksi.

Tänään tehtiin taas maastoreissu Marliesin ja Napoleonin kanssa, kun oli niin kaunis ilma vielä illallakin. Oli kyllä taas melkoisen ihanaa.. Annettiin heppojen laukata lempipätkääni ihan täyttä juoksua ja Acasina veti oikein kunnon spurtin ja vilisti niin kovaa, ettei juoksukaveri pysynyt perässä. Jos haluan tehdä Acasinan onnelliseksi niin annan sen laukata, se nauttii juoksemisesta aivan selvästi. Muuten yritimme kävellä rauhallisesti, mutta Napoleonin käyntivauhti on niin järjetön, ettei meinata pysyä Acasinan kanssa sen vauhdissa. Loppumatkasta sai Acasina kävellä edellä, jotta vauhti pysyisi edes jyrkissä alamäissä kohtuullisena, Napoleon kun marssii menemään, kuin mikäkin juna.

Olin kyllä suunnitellut, että tänään oltaisiin tehty töitä, mutta kerkeäähän sitä myöhemminkin. Minulla on harvinainen viikonloppu, kun on lauantaina vapaata. Pitää varmaan keksiä lauantaille jotakin normaalista poikkeavaa tekemistä, kun normaalisti olen aina kaikki lauantait töissä.

Nyt alkaa kyllä olla jo ihan täysin kesäfiilis, metsässä tuoksuu kesä ja on aika mahtavaa, kun voi vielä illallakin lähteä maastoon. Nyt vain täytyy aina katsoa, että kotiudumme ennen seitsemää, sillä täällä alkaa huomenna kauriiden metsästys. Metsästäjät ovat hommissaan tasan seitsemältä, eikä oikein kiinnosta ottaa riskiä, että hevosia luultaisiin vahingossa kauriiksi..

Huomenna juhlistetaan Vappua päästämällä hepat laitumelle! Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti