maanantai 19. toukokuuta 2014

Juoksutuspäivä

Ei tänään kerettykään maastoilemaan, enkä kerennyt ratsastamaan ylipäätänsäkään, kun oli vähän liikaa tekemistä yhdelle päivälle. Kerkesin kuitenkin juoksuttamaan Acasinan ja se oli ihan käsittämättömän kiltti ja toimiva. Juoksutin sitä kavaletin yli ja se selvästi nautti siitä, kun joka kerta itse veti kavaletille. En olisi halunnut hypyttää sitä kovinkaan paljoa, kun oli niin lämmin päivä nyt taas parin viikon viileämmän ilman jälkeen, mutta minkäs teet, jos hevonen välttämättä haluaa hypätä. ;) 
Huomasi selvästi, kuinka Acasinan paikat aukesivat hyppyjen jälkeen, kun siitä lähti ihan mieletöntä liikettä ja se oli ihan täysin rento ja letkeä. Eli kyllä hyppääminen tekisi todella hyvää, mutta minkäs teet, kun ei ole valmentajaa, joka meidän kanssa hyppäisi.. 

Acasinalla nousi aika hyvin hiki pintaan ja se tuntui todella tyytyväiseltä. Huomenna yritän päästä tekemään maastolenkin ainakin vähintään treenin jälkeen. Keskiviikosta lähtien pitäisi olla niin kova helle, että tuskinpa lähdemme maastoilemaan, kun meidän maastot tuppaavat olemaan aika rankkoja, eikä ole tarkoitus aiheuttaa hevoselle lämpöhalvausta. Eipä sekään ole vielä koviin helteisiin tottunut, mutta eiköhän se vähitellen totu, kun nyt on sellainen fiilis, että tämä kesä on tullut tällä kertaa jäädäkseen.

<3 <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti