sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Korvaton ja kengätön

Tässä viime päivinä on ollut hauskaa, kun joka päivä on tallilla odottanut aina vain niin hurjan kivoja uutisia.. Tai sitten ei.. Acasinalta oli toissapäivänä kadonnut laitumella kenkä siitä hankalasta takakaviosta ja kengittäjä on tietysti viikonlopun poissa.
Eilen Acasina oli taas onnistunut potkaisemaan vesiautomaattinsa putken rikki ja oli aiheuttanut karsinaansa tulvan.
Tänään mennessäni tallille odotti laitumella hevonen, jolla oli purtu pala irti korvasta.. Jollakin on tainnut olla kova nälkä.

Vähän on siis tallilla ollut ärsyyntynyt Nelli, kun ei oikein jaksaisi jokapäiväistä ylimääräistä stressiä.. No, tälläistä tämä on.

Eilen minun oli pakko ratsastaa Acasina, vaikka sillä ei olekaan takasessa kenkää. Ratsastin vasta aika myöhään illalla, kun oli niin kuuma päivä. Acasina oli aluksi vähän sitä mieltä, ettei se oikein olisi jaksanut tehdä hommia, mutta motivoitui nopeasti ja olikin sitten oikein hyvä ja tasainen ratsastaa.

Laitoin diagonaaleille molempiin suuntiin puomit, sillä Nicky suositteli meille ottaa puomit lähes jokapäiväiseen treeniin mukaan, jotta opin pitämään Acasinan laukan rauhallisempana ja hallitumpana. Harjoitus meni oikein hyvin ja Acasina keskittyi hyvin.

Tänään juoksutin sen rennosti ihan vain riimulla ja annoin sen laukata sydämensä kyllyydestä. Onneksi kentän pohja on sen verran ilmava, ettei puuttuvaa kenkää huomannut millään tavalla. Nyt vain täytyisi saada se kengittäjä taas mahdollisimman pian fiksaamaan tilanne..

Ja mitä korvatilanteeseen voikaan edes sanoa.. Toivottavasti karvat kasvavat nopeasti takaisin, muuten me taidamme olla aika usein huppu päässä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti