tiistai 27. toukokuuta 2014

Lisää ylläreitä

Menin tänään jo aikaisin aamulla tallille ja mikäs siellä laitumella odottikaan.. No, Acasina, jolta puuttui nyt toisestakin takasesta kenkä. Ei muutakuin pommittamaan kengittäjää puheluilla ja sain hänet onneksi vielä käymään. 

Olin tehnyt ennen kengittäjän tuloa Acasinan kanssa hyvän maastakäsin treenin, heppa oli oikein yhteistyöntahtoinen. Loppujenlopuksi juoksin vapaana olleen Acasinan vieressä ympyrällä ja Acasina hidasti ja nopeutti vauhtia aina sen mukaan, miten kovaa minä menin. Se oli ihan älyttömän kiltti, seurasi minua taas kuin koira. 

Meidän täytyy ehdottomasti tehdä lisää hommia maastakäsin, sillä Acasina on todella hyvin kuulolla ja keskittyy äärettömän hyvin. Sille saisi varmasti opetettua vaikka mitä temppuja maastakäsin, täytyy varmaan ruveta lukemaan aiheesta niin voisin vaikka kokeilla opettaa sille jotakin.

Kengittäjä ei tänään onneksi joutunut  paljoa komentelemaan Acasinaa, sillä hänellä oli kiire, eikä olisi oikeastaan todellakaan kerennyt kävästä meillä. Onneksi hän pääsi tulemaan, kun en uskaltaisi antaa kenenkään vieraan kengittäjän koskea noihin vaikeisiin takakavioihin.

Saapas nähdä, kuinka kauan nuo kengät pysyvät kiinni, kun tällä kertaa oli vieläkin vähemmän seinämää, johon naulat sai kiinni. Ostin nyt kengittäjältä aminohappo- ja biotiinisekoituksen, jonka syöttäminen toivottavasti nopeuttaisi kavion kasvua, jotta päästäisiin tästä huonosta tilanteesta vähän nopeammin eroon.

Pitäkää peukut pystyssä, että nuo tämänpäiväiset kengät pysyisivät nyt ainakin siihen saakka, kunnes kengittäjä tulee reissustaan takaisin..




4 kommenttia:

  1. Argh, irtokengät on jotain niin rasittavaa... Toivottavasti nyt pysyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainakin jo kaksi päivää ovat pysyneet ;) saavat kyllä luvan pysyä vielä reilun kuukauden..

      Poista
  2. Onko teillä siellä tapana että tavarat on tuollein käytävällä niinkuin kuvasta näkyy vai onko tuo poikkeus? näytti vaan jotenkin hassulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä taida mitenkään tapana olla, tuossa tallissa kun on vaan yksi rivi karsinoita, on toinen seinä kätevästi kaappitilaa. Dessie asui tuossa ylätallissa ja oli kyllä kätevää, kun kaikki kamppeet oli aina ihan karsinan vieressä, niin ei tarvinnut rampata edestakaisin, kuten alatallissa joutuu (jossa Acasina asuu).
      Kun vielä kaikki pitäisivät paikkansa järjestyksessä niin se olisi ihan siistin näköistäkin ;)

      Poista