maanantai 14. toukokuuta 2012

Superuutisia ja suru-uutisia

Ensin hyvät uutiset; Remingtonin klinikkareissu meni mitä loistavammin, lääkäri ihmetteli Remin hyvää kuntoa, kuten arvelinkin. Eivät uskoneet samaksi hevoseksi, kuin kuukaus sitten.. Veriarvot saadaan kai tietää vasta loppuviikosta, mutta lääkäri sanoi, että ei usko niissä olevan yhtään mitään häikkää. Aikamoinen muutos kyllä aikaisempaan murskaennusteeseen verrattuna, "pihakoristeeksi" tuomittu Remi saikin nyt sitten terveen paperit ja voimme tästä vähitellen ruveta treenaamaan taas oikein kunnolla! Tällä kertaa reissusta kotiutuminen olikin ihan hiukan kivempaa, kuin viimeksi ;) Olen äärettömän helpottunut ja onnellinen, että uskoin enemmän omaan tunteeseeni, kuin lääkärin todella surkeaan ennusteeseen.

Sitten se surullinen uutinen.. Sattumoisin sain kuulla, että entinen hoitohevoseni Riverboy on jouduttu lopettamaan jo helmikuussa. Aika kamalaa saada tietää vasta näin paljon myöhemmin.. Ripa oli persoonallisin tuntemani hevonen, se opetti minulle aivan valtavasti.. Se osasi yllättää käyttäytymisellään ja sen kanssa tuli koettua niin useat säpsyilyt ja pelkäämispörinät Keskuspuiston poluilla kuin onnistumisen tunteet ratsastaessa. Paljon ihania hetkiä ja myös niitä hetkiä, jolloin kyseenalaisti moneen otteeseen sen, että miksi sitä pitikään suostua lähtemään tunniksi taluttamaan hevosta, joka on kuin hysteerinen norsu posliinikaupassa.. Se oli se hevonen, joka näytti minulle, millaista on, kun hevonen oikeasti osaa ja kuinka ihanaa sellaista hevosta on ratsastaa.
Kerkesin hoitamaan Ripaa pari vuotta, kunnes sen omistajan poika (joka kilpaili sen kanssa esteillä kansallisella tasolla 140cm luokkiin saakka) muutti muualle ja Ripa pistettiin myyntiin. Ripa pääsi kyllä onneksi hyvään kotiin taitavalle junnupojalle opetusmestariksi, saman perheen tallissa se sai onneksi olla loppuun saakka. Aivan mieletön hevonen, jota on tullut ikävöityä paljon. Nyt se saa sitten levätä rauhassa, toivottavasti siellä minne se meni ei ole paljoa mörköjä puskissa...

R.I.P. RIVERBOY GER
25.2.1994- 6.2.2012

1 kommentti:

  1. Ihania ilouutisia teille tuo Remin parantuminen! Toivottavasti pääsette pian treenailemaan kunnolla (:

    VastaaPoista