perjantai 25. toukokuuta 2012

Blogihaaste: Yksitoista

Kopsasin Kaisalta blogihaasteen, kun oli kivoja kysymyksiä. En nyt myöskään haasta ketään, tehköön kuka tahtoo.


"Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.
Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi.Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata.Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän."

1. Mikä on ollut elämässäsi tärkein hevonen? Kerro siitä muutamalla lauseella.

Lenny Kravitz oli minulle todella tärkeä, sen kanssa tuli opittua ja koettua paljon. Sovittiin hyvin yhteen, Lenny oli luonteikas ja minulle sopivat parhaiten hevoset, joiden kanssa ei varmasti tule tylsää. Ihana musta piirtopää, äärettömän komea ja osaava.

Kylmälässä 2010


2. Mikä sinusta tulee isona/mikä olet nyt ammatiltasi?

Olen freelance-valokuvaaja, tulevaisuudessa olisi tarkoitus tehdä ura muotikuvauksen parissa. Yrittäjänä olisi tarkoitus pysyä.

3. Missä maissa olet käynyt?

Huh, no näitä on paljon.. Tässä nyt joitain, jotka tulee näin äkisti mieleen. Itävalta, Saksa, Indonesia, USA, Dominikaaninen tasavalta, Kroatia, Thaimaa, Ranska, Englanti, Italia, Kreikka, Ruotsi, Venäjä, Viro, Espanja, Slovenia, Slovakia, Tsekki, Unkari, Kypros, Tunisia.. Tänä vuonna Englanti, Suomi, Venäjä, Slovenia ja Kroatia.

Dominikaaninen tasavalta


4. Mikä on ollut elämäsi onnellisin hetki tähän asti?

No näitä on paljon, yksi oli se, kun tein päätöksen ulkomaille muuttamisesta ja toinen kun sain unelmieni opiskelupaikan, joka mahdollisti sen ulkomaille muuttamisen. Yksi onnellisimmista hetkistä oli myös, kun sain valkolakin päähäni Helsingin saksalaisesta koulusta. Eli vuoden 2009 kesä oli kyllä aika onnellisia hetkiä täynnä.


5. Mistä hevos-/ponirodusta pidät eniten ja miksi?

Saksalaiset puoliverirodut ovat eniten mieleeni, holsteinerit ja trakehnerit ovat ehkä niistä lempparit.

Kylmälä 2010


6. Mitä puet päällesi normaalina arkipäivänä kouluun/töihin?

Olen todella klassinen pukeutuja, väreinä käytän lähes poikkeuksetta sinistä, punaista ja valkoista. Yleensä puen kouluun chinot tai tummat farkut, yleensä raitapaidan, paitiksen tai t-paidan ja bleiserin/neuleen. Minulla on monista vaatteista pari kappaletta parissa eri värissä.. Jalassa yleensä purkkarit, niitä löytyy myös useat eri väriset.. Ranteessani on koulussa aina hopeanvärinen blingikello, kaulassa killuu yleensä Tiffanyn sydänkoru tai hopeinen ankkuri/purjevene/ruori, korvissa helmet tai ankkurit/ruorit ja hopeiset sormukset molemmissa keskisormissa.

Praha 2011


7. Jos saisit valita minkä tahansa esineen jonka saisit nyt heti ilmaiseksi, mikä se olisi?

Auto. Tällä hetkellä kelpaisi ihan mikä vaan kulkuväline, jota ei tarvitsisi itse polkea...



8. Millaisen hevosen/ponin haluaisit jos raha ei olisi este?

Hmmh, noin 8v saksalainen puoliverinen, sukupuoli on oikeastaan ihan sama. Koulutustasoltaan vaB, täytyisi olla niin oppivainen ja potentiaalinen, että enemmänkin voisi opettaa. Suvussa saisi olla Landgraf tai Donnerhall, tai vaikka molemmat. Liikettä pitäisi löytyä, mutta mukava istua täytyisi olla. Väriltään ei ruunikko, mikä tahansa muu väri kävisi, mieluiten kuitenkin musta valkoisin merkein (valkoiset merkit ovat kyllä aika must, oli hevonen minkä tahansa värinen). Luonteeltaan saisi olla haastava, mutta silti yhteistyökykyinen. Ehdottoman terve, mutta sitä ei valitettavasti rahallakaan saa.

Kuva täältä

9. Kuinka paljon harrastat liikuntaa viikossa (muuta kuin ratsastusta ja muita hevosjuttuja)?

Pyöräilen tallille 5-6 kertaa viikossa, pari kertaa viikossa käyn salilla, kuntonyrkkeilyä tulee enimmäkseen harrastettua. Välillä käyn juoksulenkeillä, mutta polvet vähän valittelevat, niin tulee pideltyä juoksutaukoja.. Pidän kerran viikossa päivän, jolloin en tee mitään, en mene edes tallille.



10. Missä haluaisit asua?

Juuri täällä tällä hetkellä, Itävalta on hyvä maa asua. En ole vielä keksinyt, että missä muualla, kun jotenkin kaikki paikat kiinnostavat. 

Kotikaupunki <3


11. Millä talleilla olet ratsastanut?

Leppävaaran ratsastuskoululla ja Ruskeasuolla, Itävallassa kahdella eri tallilla. Satunnaisesti vaikka missä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti