perjantai 15. helmikuuta 2013

Eiköhän tästä selvitty pelästyksellä

Dessie juoksi jo eilen ihan puhtaasti, mutta olen kyllä jatkanut ahkeraa kylmäystä. Turvotus on laskenut melkein kokonaan, mutta jos tarkkaan tunnustelee, niin nestettä on vielä jonkin verran. Taidettiin tällä kertaa selvitä ihan vain pelästyksellä. Juttelin Oliverin kanssa ja hän oli sitä mieltä, että turvotus johtui täräyksestä, kun Dessie onnistui kerran potkaisemaan aikamoisella voimalla seinään. No, mene ja tiedä, samapa tuo on, että mikä tuon aiheutti, kun eipä sitä jälkeenpäin voi enää estääkään. Täytyy vain toivoa, että loputkin nesteet lähtevät liikkeelle ja ettei tuo jalka enää enempää vihoittele.
Juoksutin Dessien tänään ja meni todella kivasti, aikamoisen paljon sillä oli kyllä energiaa näiden kahden kävelypäivän jälkeen, mutta muutaman pompun jälkeen meni kyllä todella kivasti. Se tuli kesken juoksutuksen vain kerran luokseni ja sain sen takaisin ympyrälle ehkä 10 sekunnin keskustelun jälkeen. Pahin kokeiluaika on siis selvästi ohi.

Ollaan nyt joka päivä käyty kentälläkin kävelemässä, pidemmäs en ole vielä oikein uskaltanut. Pitää joku päivä saada joku seuraksi niin voisi tehdä vaikka maastokierroksen. Dessie tuijottelee jonkin verran, mutta esim ohiajavat autot ovat jo ihan jees, viime viikolla niitä piti vielä vähän pyrähtää karkuun tai vähintään tuijotella. Meidän kentän vieressä kun menee autotie, jossa autot rupeavat juuri ylämäen jälkeen kiihdyttämään.

Viime viikolla olin niin fiksu, että olin unohtanut Dessielle yöksi bootsit päälle.. Vasempaan etujalkaan onkin nyt ilmestynyt pieni hankauma bootseista, joten nyt on sitten hankinnassa lampaankarvalliset. Olen metsästänyt oikeanlaisia, mutta mistään kaupoista ei tunnu löytyvän oikeaa kokoa. Netistä saisi tietysti tilattua, mutta yrittäjäperheen lapsena yritän aina ostaa ihan kunnollisista, yleensä vielä juuri niistä pienimmistä kaupoista. Omista periaatteistani saan nyt tietysti taas kärsiä ja odotella vielä jonkin aikaa..

Tilasin nyt sitten kaupan kautta valkoiset Eskadronin lampaankarvalliset, mutta nyt olen ruvennut miettimään, josko tilaisin vielä mustatkin. Valkoiset luultavasti jokapäiväisessä käytössä kuluvat nopeammin, kuin mustat, joten eiköhän ne mustatkin lähde hankintaan. Eskadronin pikosoftit tummansinisenä ovat kyllä myös aika kivat, mutta yhdellä kaverilla näin sellaiset käytettynä ja on kyllä pakko myöntää, etteivät ne ole kovinkaan edustavat kuluneena.. Miten niinkin pienen asian, kuin bootsien hankkiminen voikaan olla näin hankalaa..

Saa nähdä minkälaisen teatterin saan aikaiseksi, kun rupean kunnolla etsimään sitä koulusatulaa. Ensi viikolla tsekkaan yhden satulansovittajan satulat ja katsotaan, josko häneltä löytyisi joku sopiva. Haluan satulan, joka sopii tietysti hevoselle, mutta selkäongelmieni takia satulan pitää olla itsellenikin täydellinen. Siksi se Prestigen D1 kummittelee edelleen mielessä, kun siitä tiedän, että se sopisi ainakin itselleni enemmän kuin hyvin ja voisin kuvitella, että se sopisi myös Dessien selkään. Uutena se on kyllä minun budjetilleni liian kallis, joten täytyy toivoa, että sellainen löytyisi käytettynä tai että löytäisin jonkun yhtä hyvin istuttavan vähän opiskelijabudjetille sopivammalla hinnalla.
Laatu tietysti maksaa, se nyt on ihan selvä ja olen laadusta valmis myöskin maksamaan, mutta rajansa kaikella.. On se kyllä huono juttu, että on nuorena tottunut niin hyvään.. Olisi huomattavasti helpompaa, jos olisin tottunut käyttämään huonoja tavaroita, niin niitä laadukkaita, hyviä kamppeita ei nyt osaisi ikävöidä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti