tiistai 12. helmikuuta 2013

Tiistailiikuntaa

Tänään sain vihdoin vähän jeesiä Oliverilta. Aluksi Dessie oli ihan kauhuissaan, sillä ei ole ennen ratsastettu kannuksilla, joten piti ensin vastustella aika rajustikin. Kun ei enää vain voinutkaan juosta pois alta, niin takapää nousi kyllä aika hyvään tahtiin. Touhu näytti siis alussa tältä:


Vähän aikaa Dessie totutteli ja yhtäkkiä sillä näytti klikkaavan päässä. Ei enää minkäännäköistä vastustelua, vaan sitten mentiinkin oikein kivasti.




Mietityttää, että minkähänlainen Dessie on huomenna ratsastaa. Voisin kuvitella, että normaalia parempi, sillä Oliverin "tough love" on yleensä varsin tehokasta. Hän ei vain yksinkertaisesti anna hevoselle muuta mahdollisuutta, kuin rehellisesti töiden tekeminen. Ilman väkivaltaa, mutta "konsequent".
Dessie hikosi aika hyvin, joten pääsi sitten ratsastuksen jälkeen solariumiin. Kovin rentouttavaa ei tainnut kyllä olla, kun piti hiukan jännitellä kummallista valoa ja ääntä. Joka päivä kyllä laitan Dessien kuntoon solariumin alla, mutta tänään se oli ensimmäistä kertaa päällä. Vähän aikaa tuli ihmeteltyä ja katseltua, mutta muutaman minuutin jälkeen taisi jo lihakset ruveta lämpenemään ja Dessie tajusi, että siinä lämmössähän onkin ihan mukava seisoskella.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti