tiistai 29. tammikuuta 2013

Aloittelua..

Eilen ja tänään olen ratsastanut Dessien ja on kyllä ollut aikamoista menoa. Eilen se jännitti aluksi aika lailla, enkä edes meinannut päästä aluksi selkään, kun kaveri ei meinannut sitten millään malttaa pysyä paikoillaan. Maneesin pääty se vasta pelottava olikin, mutta vähitellen jännitys kaikkosi, eikä enää sinkoiltu joka suuntaan. Mentiin eilen ihan vaan ravia ja lopuksi Dessie meni oikein kivasti. Sen meno on aika epätasaista ja huomaa aika nopeasti, että kunto loppuu kesken, eikä se jaksa kantaa itseään kunnolla kuin vain hetkittäin. Selvähän se kyllä onkin, kun ei ole liikkunut vuoteen.

Tänään aluksi taas maneesin pääty oli kovin jännittävä ja nyt sitten toisen puolen seinääkin piti tuijotella. Hitaasti, mutta varmasti taas rauhoituttiin. Otettiin lopuksi pienet laukkapätkät molempiin suuntiin ja vauhti oli aikamoista, mutta tamma pysyy kyllä käsissä vaikka innostuisikin.
Meillä on kyllä jonkin verran mielipide-eroja, mutta eiköhän ajan kanssa totuta toisiimme. Nyt on kyllä hyvä fiilis, uskon kyllä, että meistä tulee vielä oikein hyvin toimiva pari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti