lauantai 5. tammikuuta 2013

Lauantai

Tänään kiipeän Remin selkään ja ajattelin vähän jolkotella, tulee menemään kuitenkin useampi kuukausi, että seuraavan kerran saa selkään kivuta ja silloinkin vain, jos suunnitelmat onnistuvat. Aika tylsä fiilis, kun Remington on huomisesta lähtien niin kaukana :/ Jos olisi vain mahdollisuus, niin jäisin mielelläni Saksaan odottelemaan leikkausta ja hoitelemaan potilasta leikkauksen jälkeen.. Onneksi Remi on niin kiltti, että uskon sen kyllä selviävän vieraidenkin ihmisten kanssa ihan hyvin. Täytyy vain toivoa, että Remi toipuu nopeasti sellaiseen kuntoon, että se saataisiin kuljetettua kotiin.

Huomisen pitkä ajomatka kyllä jännittää aikalailla, Remingtonia ei ole koskaan kuljeteltu noin pitkää matkaa ja harvemmin se ylipäätänsä on reissannut. Aina asunutkin kymmenen kilometrin säteellä.. Pitää vaan toivoa, ettei matka stressaa Remiä liikaa ja toivoisin huomiselle myös vähän kivempaa ilmaa, kuin miltä tuolla ulkona nyt näyttää.. Kaatosateessa ajelu kun ei ihan hirveästi kiinnostaisi.

Ja sitten vähän positiivisempiin asioihin.. Menen tiistaina kokeilemaan yhtä tammaa, joka mahdollisesti tulisi minulle. 10v mustanruunikko, kerran varsonut tamma (i. Dream of Glory), joka ainakin kuulostaa todella hyvältä. Kuulemma osaava, mutta on ollut vähällä liikunnalla, joten vaatisi aika paljon töitä, jotta sen kuntoa saisi taas paremmaksi. Ehdottomasti enemmän kouluhevonen, mutta on hypännyt harrastelijan kanssa 120cm ratoja. Luonteeltaan hankala, muttei mahdoton.
Olen aina tykännyt donnerhallaisista, todella laadukkaita hevosia, joiden luonteissa on sitä jotakin. Omistaja tuntui todella yhteistyöhaluiselta ja mukavalta, joten odotan innolla, josko tästä vaikka tulisikin jotakin. En nyt vielä innostu liikaa, mutta ainakin tähän mennessä kaikki on kuulostanut todella hyvältä.  Seuraavat pari kuukautta minulla on vähän liikaa vapaa-aikaa, kun ei tarvitse koulussa kovin paljoa käydä, joten minulla olisi ehdottomasti aikaa saada kesäksi hieno hevonen alle ;) Remingtonin mahdolliseen kuntoutukseen tietysti uppoaa aikaa, mutta olisi tarkoitus saada tamma Remin kanssa samalle tallille, kun en ainakaan kuntoutuksen ajaksi ole viemässä Remiä minnekään muualle.

Tamman omistaja lähetti minulle muutaman kuvan ja on kyllä oikein kivan näköinen heppa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti