lauantai 26. tammikuuta 2013

Lumikuvia

Remingtonilla oli eilen lihas oudosti turvoksissa noin 30 senttiä leikkaushaavan alapuolella kyljessä, aristi sitä jonkin verran. Eläinlääkäri neuvoi laittamaan Hirudoid fortea ja kappas vaan, turvotus ja aristus olivat tänään poissa.. Pelästyin eilen kyllä aikalailla, nyt jotenkin jokaisen asian kuvittelee ihan hirveän vakavaksi.. Onneksi oli vain ohimenevä turvotus, joten nyt sitten odottelemaan seuraavaa outoa oiretta.. Remi oli tänään taas oikein pirteällä tuulella, pääsi vähän uloskin kävelemään ja vaikutti oikein tyytyväiseltä.

Huomenna aamupäivällä haen Dessien uuteen kotiin, jännittää jotenkin ihan hirveästi.. Sille on nyt melkein kaikki kamat jo hankittuna. Koulusatula on vielä hakusessa, mutta aluksi estesatula riittää ihan hyvin, joten on aikaa löytää sopiva. Haluaisin Prestigen D1, mutta hitsit, kun niitä on vaikea löytää käytettyinä.. Pari muuta Prestigea on tulossa sovitukseen, mutta onneksi ei tarvitse kiirehtiä. Uusista satuloista en oikein tykkää, mielestäni muutaman vuoden käytössä ollut satula on paljon parempi istua ja usein hevosellekin mukavampi.

Tänä vuonna täällä on satanut lunta jo pariinkin otteeseen ja tällä kertaa se on pysynytkin sulamatta jo yli viikon. Tänään oli ihan mielettömän kaunis ilma, joten kuvattiin Boyta kauniissa auringonpaisteessa.










2 kommenttia: