torstai 31. tammikuuta 2013

Tuulinen päivä

Tänään tuulee oikein kunnolla ja mietiskelin jo heti aamulla, että minkähänlaista meteliä maneesi pitääkään. Myrskyisissä tuulenpuuskissa maneesi natisee ja rätisee, Remin kanssa ei ole koskaan ollut minkäänlainen ongelma, mitä nyt muutama sivuloikka on tainnut tulla koettua, mutta.. Dessie onkin sitten vähän erilainen tapaus. Jos olisin tajunnut, minkälainen tuuli tuolla onkaan, niin olisin varmaan jättänyt ratsastuksen vasta iltaan, mutta olin jo laittanut hevosen kuntoon.. Selkäännousussa oli taas ongelmia, kun aina, kun olin saanut jalan jalustimeen, tuli tuulenpuuska ja Dessie lähti liikkeelle, kuin ohjus konsanaan. Lopulta pääsin selkään ja "pienen" alkusodan jälkeen Dessie rauhoittui ja meni jopa oikein mallikkaasti. Heti kun Dessie rentoutuu, sitä voi ratsastaa pelkällä pikkurillillä, se on todella herkkä suusta jos sille päälle sattuu. Nyt se pyrkii vielä aika paljon kuolainta pakoon, mutta tänään kyllä lopuksi se oli tosi jees.
Remingtonin kanssa käytiin maastossa kävelemässä, se oli todella innokkaalla tuulella. Olisi varmasti jaksanut kävellä vaikka kuinka kauan, mutta ohjeita pitää kyllä vielä noudattaa. Muutaman kerran Remi vähän säpsähti ja pörisi vaikka mitä, mutta hyvä vaan, saapahan pää vähän hommia.
Remi oli taas paskonut ruokakuppiin, sitä se tekee aina jos on ns loukkaantunut.. Pitää nyt yrittää keksiä sille jotakin tekemistä, ettei se ihan kokonaan tylsisty karsinassa seisoskeluun..


Tuultapäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti