sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Dessie on kotona!

Nyt on Dessie haettu uuteen kotiinsa! Aikamoinen fiilis kyllä, on aina yhtä ihanaa ruveta töihin uuden hevosen kanssa.
Kuvia en tänään viitsinytkään ottaa, kun oli ihan järjettömän kylmä ilma. Dessiekin oli varmaan ihan tyytyväinen, kun sai olla rauhassa, kuljetus kun kesti kuitenkin reilun tunnin.
Karsinanaapureiden kanssa Dessie tuli ainakin näin alussa kivasti toimeen, vaikka molemmilla puolilla onkin aika temperamenttiset kaverit.
Maneesiin käytiin pikaisesti tutustumassa ja kyllähän siellä piti vähän jännitellä ja sinkoilla, mutta yleisesti Dessie kyllä näytti kotiutuvan suhteellisen hyvin.
Menen huomenna aamupäivästä liikuttamaan Dessien, yritän tähdätä ratsastamaan sellaisena hetkenä, ettei kukaan muu ole paikalla.. Vaikka tasan tiedän mitä odottaa, niin silti huominen eka liikutuskerta meillä kotona jännittää jotenkin ihan hirveän paljon.

Remin kyljen turvotus oli tänään taas noussut ja koko kylki meni ihan rullalle, kun kohtaa vähän yritti koskea.. Taitaa olla aika kipeä :/ Pitää huomenna pyytää eläinlääkäri paikalle tsekkaamaan ihan kunnolla, ettei turvotus ole mitään vakavampaa, kuin lihasjumi. Remi kyllä tuntui ihan pirteältä ja muuten ihan hyväntuuliselta, mutta arkoi kylkeä kyllä aikalailla. Remi kun ei yleensä koskaan luimi tai yritä purra, mutta tänään näytti kyllä aikamoisen hirviöilmeen, joten pitää kyllä ehdottomasti nyt saada selville, että mikähän kumma turvotus on kyseessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti