sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kotona ollaan :)

Klinikalla


Ajettiin tänään hakemaan Remi kotiin! Ajoilma oli ok niin uskallettiin lähteä matkaan. Klinikalla odotti iloinen Remington, pakattiin se nopeasti traikkuun ja ajettiin vauhdilla kotiin. Taaskaan traikusta ei kuulunut koko monen tunnin matkan aikana yhtään mitään eli Remington oli taas oikein kiltisti. Kun saavuttiin kotiin, taluttelin hurjan energistä Remiä 10 min maneesissa.
Päästessään karsinaansa se näytti ihmettelevältä, mutta rupesi sitten rauhassa syömään heiniään. Kävin vielä illalla katsomassa, että Remillä on kaikki kunnossa ja siellähän se oli tyytyväisenä.
Nyt on onneksi kaikki suurimmat jännitykset takana ja tärkeintä on, että tähän mennessä kaikki on mennyt paremmin, kuin mitä koskaan olisi voinut kuvitella. Ensimmäinen kuukausi leikkauksen jälkeen on tietysti vielä varsin mielenkiintoinen, mutta tällä hetkellä tosiaan vaikuttaa siltä, että ainakin haava paranee ihan ajallaan. Remin energisyydestä ja ihan perus ilmeestä voisi myös päätellä, ettei kipuja ole. Remi on laihtunut aika lailla ja sille on tullut heinämaha, mutta nuo ovat kyllä ihan toissijaisia asioita, kuhan sillä ei vain ole kipuja. Isoa haavaa Remi tietysti pikkuisen aristelee, mutta seisoo nätisti paikoillaan, vaikka haavan alueelle koskisikin. Pienempi haava on jo täysin tervehtynyt, niitit poistetaan joskus ensi viikolla.

Seuraavat viikot näyttävät Remin osalta tältä:

1. viikko: karsinalepoa ja kerran/kaksi päivässä 15 min taluttelua.
2. viikko: karsinalepoa ja kaksi kertaa päivässä 20-25 min taluttelua.
3. viikko: karsinalepoa ja käyntiä tunti päivässä ratsastaen.
4.-5. viikko: karsinalepoa ja käyntiä ja ravia päivittäin.
6. viikko -> ratsastukseen mukaan laukkaa ja lisäksi saa tarhailla.


PS: Eilen tuli tehtyä Dessieen liittyviä päätöksiä; se tulee minulla nyt varmasti. Saisin tuoda sen jo ensi viikolla, mutta täytyy nyt katsoa, että milloin sen haen. Mutta viimeistään 3.2. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti