maanantai 21. tammikuuta 2013

Montag

Kävin aamupäivällä kävelyttämässä Remingtonia ja se oli pirteällä tuulella ja tyytyväisen oloinen. Vähän on kyllä tylsää seisottaa sitä päivät pitkät tallissa, mutta onneksi sillä on sentään naapurina Car, joka ei myöskään tarhaile. Käveltiin ihan vain 15 min ja nappasin pari kuvaa, joitta voin sitten muutaman kuukauden päästä vertailla miten Remi tästä on kehittynyt. Remi näyttää niin kamalalta, etten edes kehtaa laittaa rakennekuvia näytille.. Ehkä sitten, kun edistystä on tapahtunut.. Se on kyljistä todella laiha, mutta alavatsa pömpöttää.. Oikein kunnon heinämaha, mutta pakkohan sille on syöttää paljon heinää, ettei aivan kokonaan tylsisty karsinaansa. Menen tänään vielä illalla kävelyttämään uudestaan sen 15 min ja yritän keksiä Remille vielä muutakin tekemistä..


Kävin tänään myös juoksuttamassa Dessien ja olipas muuten kokemus.. Sen omistaja oli kyllä kertonut minulle, että se saattaa olla hankala juoksuttaa ja siitä on kuulemma reilusti yli vuosi, kun sitä on viimeksi juoksutettu. Aluksi meni ihan hyvin, mutta sitten en meinannut saada sitä juoksemaan sitten millään. Dessie vain seurasi minua, eikä jäänyt sekunniksikaan seisomaan paikoilleen. Hermojen meneminen oli moneen kertaan kyllä hyvin lähellä.. Heti kun se suostui juoksemaan niin se meni todella kivasti! Juoksutin sen pessoalla, eikä se edes alussa sitä ihmetellyt.
Dessie on jo nyt kiimassa ja sillä on aika vahvat kiimat. Minulla ei ole koskaan ennen ollut tammaa, joten katsotaan miten nopeasti totun tammaongelmiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti