sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäinen on täällä mennyt oikeastaan kuin normaali viikonloppu. Pitkäperjantai ei ole Itävallassa pyhäpäivä, joten olin ihan normaalisti töissä. Huomenna on onneksi vapaata ja yritänkin keksiä huomiseksi jotakin normaalisti poikkeavaa tekemistä.. Voitaisiin vaikka kokeilla kavalattien menemistä, jos oikein villiksi rupeaisin..

Perjantaina täytyi pitää kävelypäivä, kun en kyennyt lähtemään ennen töitä tallille, kun oli niin järjettömän kipeä pää. Töiden jälkeen maneesissa oli estevalmennuksia, joten en päässyt maneesiin kuin vain vähän kävelemään.
Tuo sitten kostautui eilen.. Dessie oli todella ärsyttävällä tuulella, hirveä energialatautuminen.. Laukka vasempaan suuntaan oli kyllä hyvä. Ratsastin aika kauan, sillä tuntui siltä, ettei Dessieltä meinannut loppua energia sitten millään. Monta kertaa olin jo lopettelemassa, kun Dessie sitten kuitenkin tuntui haluavan juosta, niin juostiinpa sitten. Ensi viikolla täytyy kyllä pitää huoli, ettei tule pidettyä Dessielle ainoatakaan vapaapäivää.

Kaveri nappasi eilen muutaman kuvan meistä, mutta ei oikein omaa valokuvauksellisia taitoja, joten lopputulos nyt on mitä on, mutta onpahan ainakin jokunen todiste siitä, että olen itsekin joskus ollut Dessien selässä.

Tänään juoksutin pessoalla, aluksi Dessie oli kiltisti, mutta jostain kummallisesta syystä se hyppäsi pari kertaa pystyyn ja pukitti megalomaaniset pukit, kun oltiin vaihtamassa suuntaa. Suutuin aikalailla, sillä tuota pystyynhyppimistä ei olla harrastettu enää pitkään aikaan. Onneksi jäi vain hetkelliseksi erimielisyydeksi ja sitten Dessie oli taas kiltisti. Laukkautin sitä aika paljon oikeaan suuntaa ja pyysin monet nostot. Huomasi oikein silmissä, miten selkä rupesi rentoutumaan. Lopuksi Dessie ravasi letkeää, rentoa ravia todella kiltisti venyttäen kaulaa eteen alas.

Sain muuten kaksi koulusatulaa kokeiluun, mutta kumpikaan ei oikein sopinut, joten joudun nyt edelleen kärvistelemään tuolla estesatulalla. Istun siinä jotenkin vähän kummallisesti, jään helposti etukenoon ja saan siinä kyllä ristiselkäni melkoisen kipeäksi. Vähitellen saisi kyllä löytyä sopiva koulusatula, että pääsisi taas istumaan vähän paremmin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti