lauantai 4. tammikuuta 2014

Tammapäivä, toivottavasti.

Acasina oli tänään vähän erikoinen aluksi, enkä ihan ymmärrä, mitä tänään oikein tapahtui tai mitä tein väärin. Koin Acasinan "entisen elämän" huonon tavan nyt ihan ensimmäistä kertaa. Se hyppäsi pystyyn kanssani ja ihan niin korkealle, että tuntui, että nyt kaadutaan. Onneksi mitään ei kuitenkaan käynyt, paitsi että itse pelästyin aikalailla. Acasina oli ennen pystyyn hyppäämistä hankalalla tuulella, pukitteli ja pari kertaa potkaisi seinään. Se kiukutteli, eikä pohjeavut meinanneet mennä millään läpi.

Pystyyn hyppäämisen jälkeen ratsastin eteen, eikä sen jälkeen tullut enää ainoatakaan hypähdystä, eikä enää mitään kiukutteluja. Lopuksi Acasina oli jopa oikein hyvä, joten taisi olla vähän tammapäivä tänään. Kaverikin kysäisi, että voisiko olla, että se olisi kiimassa. Voihan se olla ja toivottavasti onkin, niin olisi yksinkertainen syy tuollaiselle käytökselle.

Pelästykseni kyllä jäi nyt sen verran pyörimään päähän, että täytyy kyllä huomenna saada Oliver vähän katsomaan ainakin aluksi meidän touhua, etten nyt vain tee jotakin idioottimaista väärin. Acasina ei siis ole muutamaan kuukauteen enää ainoatakaan kertaa hypännyt pystyyn. Ennen se hyppi pystyyn useasti ja oli siksi lähes mahdoton ratsastaa. Niin pitkän kiltin kauden jälkeen tuo nyt jotenkin yllätti minut niin paljon, että siksi ehkä vähän ylireagoin tähän asiaan.

Katselin tänään tuntitolkulla muiden estevalmennuksia, kun meillä kävi Oliverin valmentaja Alice pitämässä tunteja. Oliverin oli tarkoitus hypätä Acasinalla, mutta ei kerennytkään, kun joutui lähteä kuskaamaan yhtä hevosista kotiin..
Kaikilla meni oikein hyvin ja yritin vähän huonolla menestyksellä kuvata. Enpä ollutkaan pitkään aikaan kuvannut valmennuksia.. Kesä saisi jo tulla nopeasti, että päästäisiin ulos hyppäämään ja saisi taas vähän laadukkaampaa kuvamateriaalia.

Car

Car

Sinbad

Cola Baby

Cola Baby

Cola Baby

Cola Baby

Cola Baby

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti