torstai 2. tammikuuta 2014

Vihdoin kotona :)

Tulipas pitkä blogitauko, mutta eipä ole ollut mitään kirjoitettavaa, kun heppailu jäi Suomessa aika vähäiseksi, kävin tallilla vain pari kertaa. Taisi kyllä tehdä ihan hyvää pitää pieni heppailutauko niin nyt olen taas entistäkin motivoituneempi.

Saavuin eilen aamulla kotiin ja menin tietysti heti tallille. Acasina oli ollut kiltisti ja oli hypännyt Oliverin kanssa todella hyvin. He olivat hypänneet isompia, kuten olinkin toivonut. Acasina oli kuulemma ylittänyt 140cm okserin jopa ilmavaralla. Se siis tosiaan pitää paikkansa, että Acasina hyppää sitä paremmin, mitä isompi este on. Helmikuussa olisi tarkoitus saada Acasina starttaamaan, kun kisat taas alkavat. Näillä näkymin kyllä Oliver selässään.

Ratsastin eilen ensin Jackyn, joka oli ihan jees, mutta siitä huomasi, ettei ole tainnut omistaja sitä paljoa liikutella viime viikkojen aikana.. Pistin sen kuitenkin kunnolla töihin, sillä se oli aikamoisen motivoitunut liikkumaan. Ratsastin kentällä täydessä auringonpaisteessa ilman takkia eli eipä ole täälläkään kovinkaan talvista.

Mentiin Jackyn kanssa maapuomeja ja se innostui, kun sai edes vähän hyppäillä. Eipä ole estehevonen saanut niin pitkään aikaan hypätä, että jo puomitkin saivat sen hyvälle tuulelle. Täytyy saada Sophia motivoitumaan, että Jacky pääsisi taas tekemään sitä, missä se on oikeasti hyvä. Vähän on tullut toivomuksia siitä, että minä hyppäisin sillä, mutta ehkä yritän nyt ensin löytää uskallusta edes yhdellä hevosella hyppäämiseen.

Kun sain itseni vihdoin Acasinan selkään, aloin olemaan jo todella väsynyt. Lähdin eilen Helsingissä aamulla kuudelta lentokentälle ja olin mennyt kolmen jälkeen nukkumaan, joten illalla alkoi olemaan veto aika poissa. Pakkohan se oli kuitenkin päästä Acasinan selkään, mutta muutaman kierroksen jälkeen annoin olla, kun en vain yksinkertaisesti jaksanut.

Tänään pääsin sitten ratsastamaan Acasinan kunnolla. Se oli alussa ihan järjettömän energinen, halusi koko ajan laukata ja pukitteli ja pomppi. Vähitellen pomput jäivät pois, mutta ihana eteenpäinpyrkimys ja ahkeruus jäivät. Acasina oli ihan superhyvä ja sain siitä ensimmäistä kertaa ravissa vähän lisäystäkin irti! Laukassa yritin saada tempoa vaihdeltua ja sillä tavalla sain Acasinan kyllä oikein kivasti nostelemaan takajalkojaan.
Oli kyllä kivaa päästä taas Acasinan selkään, siellä tunnen itseni kyllä oikeasti kotoisaksi!

Ainiin, ja tietysti hyvää ja menestyksekästä vuotta 2014 kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti